Blauwprint Coaching

Coaching door middel van opstellingen

Opstellen – spelen – blokkades – innerlijke boodschappen -grondankers – doorvoelen – stappen zetten

Persoonlijke & zakelijke Coaching

Snel verhelderende Inzichten in jouw situatie

Hallo, mijn naam is Lindsay en ik ben Blauwprint® Blikopener Coach voor de persoonlijke 1-op-1 coaching voor zowel persoonlijke maar ook zakelijke uitdagingen.

Als Blauwprint® Licentiehouder behoor ik tot de groep van Nederlandse Blauwprint Coaches waarbij ik 2x per jaar bijscholing ontvang in de nieuwste coachtechnieken.

Wat de Blauwprint® Blikopener Methode voor jou kan doen? Lees verder!

I Love To Explore New Worlds

Ik ben gespecialiseerd in het bieden van gepersonaliseerde 1-op-1 coaching die tegemoetkomt aan zowel persoonlijke als zakelijke uitdagingen. Mijn diensten zijn ontworpen om mensen te helpen hun beperkende gedachten of uitdagingen die ze tegenkomen te overwinnen en hun dromen na te streven. En het mooiste is, ze ontdekken het allemaal zelf terwijl ik ze begeleid. Samen ontdekken we de stappen die nodig zijn om te slagen in hun uitdaging of het bereiken van hun doel.

Of je nu worstelt met persoonlijke problemen of met zakelijke uitdagingen wordt geconfronteerd, ik ben hier om je te helpen de obstakels te overwinnen en oplossingen te vinden die voor jou werken. Mijn coachingsaanpak is professioneel, meelevend en effectief. Samen onderzoeken we je sterke en zwakke punten, stellen we haalbare doelen en ontwikkelen we actieplannen die passen bij je unieke behoeften en omstandigheden. 

Dus, als je er klaar voor bent om je volledige potentieel te ontsluiten en de gewenste resultaten te bereiken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met mij op te nemen!

Hoe werkt de Blauwprint® Blikopener Methode?

"You can discover more about a person in an hour of play then in a year of conversation" - Plato

Blauwprint®

Blauwprint® is een vorm van coaching middels beeldende opstelling. Dit brengt de casus snel in beeld maar geeft ook verrassend veel informatie over de situatie. Het opent je blik over het vraagstuk, laat je zien wat blokkeert, wat niet meer stroomt, toont je je kansen, je ontdekt welke stappen je mag zetten om uiteindelijk bij je doel terecht te komen.

de blikopener methode

De Blikopener is de 1-op-1 coaching waarbij je samen gaat kijken naar je vraagstuk maar ook de diepte ik kan gaan. Dit kan om een eenmalige sessie gaan of om een systematisch plan of traject om samen tot je gestelde doel te komen. 

Aan de bak!

Blauwprint Blikopener is actief aan de bak gaan! Vergeet gesprekvoering in een stoffig kantoortje, maar ontdek de beweging, speelsheid en mogelijkheden in deze systematische coachvorm. 

Welke vormen van Blauwprint® Blikopener zijn er?

Uit welke diensten kun je kiezen?

Weet dat de opstellingen een ingang zijn en soms de tool, maar ik hierbij kan ik ook altijd mijn andere kennis en tools inzetten waar nodig. 

Blikopener Sessie

Wil je duidelijkheid krijgen over een situatie die speelt? Wil je knopen doorhakken of kom je niet uit een vraagstuk? Boek dan voor jezelf een Blikopener sessie om even uit je hoofd te gaan en antwoorden snel duidelijkheid te hebben. Dit is een losse sessie van 1,5 uur

Persoonlijk Traject

Je kampt met een groter persoonlijk vraagstuk dat meer body nodig heeft. Dit wordt aangeboden op maat.

Familie opstelling

Spelen er wat dingen in de familie of merk je dat je bepaalde patronen of overtuigingen hebt overgenomen die niet voor jou als waarheid voelen maar wel vast in je systeem zitten? Dan gaan we de familielijn onderzoeken.

De familieopstelling start met het genogram, het opstellen in de zandbak, evt. een visualisatie van de familielijn en de situatie opstellen met de vloerankers.
Deze sessie duurt 2,5 uur - 3 uur

Persoonlijke coaching

Zit je niet lekker in je vel en weet je niet wat je nodig hebt?
Dan gaan we samen kijken naar de situatie.
Ik gebruik hierbij alle tools uit mijn rugzak die nodig zijn op dat moment.

Inspiratie Sessie Ondernemers

Ben je ondernemer en heb je behoefte aan inzicht in de stappen die jij mag gaan zetten? Wil je kijken waar jouw kansen & mogelijkheden liggen? Dan is deze voor jou! Deze sessie duurt 3 uur

Zakelijk traject

Ben je aan het werk voor een werkgever en loop je vast? In het team, in het werk of ook persoonlijk? Ben je bijv. overspannen, burnout of Dan is deze voor jou. Dit traject gaat op maat naar aanleiding wat er nodig is.

Ben je een werkgever en merk je dat je werknemers vastlopen? Is het ziekteverzuim hoog en wellicht mensen met overspannenheid of burn-out? Of loopt het niet lekker in het team of in het bedrijf en wil je kijken wat er nodig is om het weer te laten stromen? Zien waar de kansen liggen? Laten we dan kijken wat ik voor jou / jullie kan betekenen.

Thema Workshops

Een Proeverij van mogelijkheden

Tijdens deze workshops mag jij kennismaken met opstellingen op hele leuke maar ook luchtige manier! In een tafelzandbak mag jij jouw situatie of uitdaging gaan neerzetten met popjes, dieren, voorwerpen en meer. Door met je handen in het zand bezig te zijn en iets neer te zetten dat vanuit je innerlijke wereld komt krijg je enorm veel inzichten. 

Wat klopt voor jou en wat niet? Waar liggen de pijnpunten en waar de kansen en ontwikkelingen?  Hoe kunnen we jouw droomdoel tot realisatie brengen? Wat staat er in de weg en hoe kunnen we van beren op de weg, steppingstones maken? En hoe werkt jouw innerlijke wereld? Dient deze jou of staat deze je in de weg? Dit gaan we ontdekken tijdens de Thema Workshops!

Ontdekken van je Blauwprint
07 september 2023
19:00 - 22:00 uur

Kom ontdekken welke 8 innerlijke delen in je aanwezig zijn, welke de overhand hebben en welke meer naar voren mogen komen zodat jij meer in balans bent!

Droomdoelen workshop
01 november 2023
19:00 - 22:00 uur

Kom jouw droomdoel neerzetten in de bak met speelzand en kijk wat voor moois er ontstaat en hoe je daar naartoe mag groeien. En hoe je de beren op de weg makkelijk kunt veranderen in jouw krachtdier dat je helpt op je pad naar je doel!

Loslaten van oud
en kiezen voor Nieuw
07 december 2023
19:00 - 22:00 uur

Wat uit 2023 mag je loslaten en wil je niet meer meenemen naar het nieuwe jaar? Waar ga je heel bewust voor kiezen voor 2024?

Contact

Voor vragen of reserveringen van coaching sessies of behandelingen neem contact op via email of telefoon.

Locatie

Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid & Ontspanning
De Brand 25
4715PS Rucphen

info@lindsayvek.nl | 06-16500933