Cacao Ceremonie

Cacao opent je hartenergie en brengt je thuis bij jezelf

De interne reis die je thuisbrengt

Cacao..
Wat een hartopener!

Deze bloem geeft weer wat de Cacao in je losmaakt. Deze wakkert je innerlijke vuur weer aan en opent je hart in grootsheid & zachtheid. Het zet je creatieproces weer aan en vult je met alle kleuren.

wisdom keepers

"IF LIFE ON EARTH IS MISERABLE, MAMA CACAO WILL SELECT PEOPLE TO WORK WITH HER, to bring the medicine to the people. So that the connection between nature & HUMANS can be restored AGAIN"

Cacaovrucht
_DSC6290-bewerkt-2
De Cacao Ceremonie
Ontdek de magie van cacao en omarm een hartverwarmende reis tijdens deze betoverende cacao ceremonie. Laat je meevoeren door de eeuwenoude traditie van inheemse volkeren terwijl je je hart opent voor diepe verbinding, innerlijke groei en een gevoel van welzijn. Een zorgvuldig begeleide ervaring die je uitnodigt tot zelfexpressie, meditatie en vreugdevolle transformatie. Voed je ziel met deze liefdevolle cacao ceremonie en ervaar een onvergetelijke reis naar binnen. Neem deel aan een ceremonie en laat de helende kracht van cacao je leiden naar een hernieuwd gevoel van balans en harmonie.

Tijden het drinken van de Cacao wordt je hart geopend zoals je nog nooit hebt ervaren en vloeit het gepieker, angst en onzekerheid weg. Een warme stroom liefde & zachtheid stroomt door je heen. Je wordt weer verbonden met je ziel en het pad dat je te bewandelen hebt. Visuele beelden, gevoelens, antwoorden en richting kunnen doorkomen op vragen die je hebt gesteld tijdens het gebruik van dit plantmedicijn. Een prachtige innerlijke reis die ik iedereen kan aanraden om een keer te proberen. Het helpt je bewustwording en uit te zoomen van de situatie waarin je zit.

Is het gevaarlijk?
Nee, Thombroma Cacao is niet gevaarlijk. Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat de cacao en de kruiden waarmee wordt gewerkt je hartslag kan verhogen en de de bloedvaten meer open zet, waardoor de bloeddruk verlaagd. Het zorgt dat de bloeddoorstroming beter op gang komt. Maar daarbij is de site note dan mensen met hart- of bloeddrukklachten, bepaalde medicijnen slikken of mensen die zwanger zijn wel in overleg moeten voor ze zich aanmelden. Een kleinere dosis of meer verdunde substantie is dan wellicht een optie.

Wanneer kies je voor een 

Cacao Ceremonie?


Moeite om je hart te openen
Voelen hoe het is om te ZIJN, zonder angst & onzekerheid
Je wilt graag werken aan jezelf en jezelf verder ontwikkelen
Je wil graag ontdekken wat Mama Cacao voor jou in petto heeft

Je wil graag oneindige liefde voelen & ervaren omdat het je tot nu toe niet lukte
Jezelf op een ander niveau leren kennen, ook voorgaande levens
Je wilt meer gaan waarnemen, spiritueel & energetisch
Je wilt de liefde voor mens & natuur herstellen en er meer mee werken

Wil de verbinding met je ziel ervaren en daarop vertrouwen
Ervaren hoe deze sacred plant medicine waarde kan brengen in jouw leven
Je voelt je aangetrokken tot mama Cacao, de cultuur, rituelen & tradities uit Zuid-Amerika
Je werkt met moeder aarde, maar wilt graag de diepere lagen kunnen voelen
De geschiedenis van Theobroma Cacao
Al eeuwenlang wordt rauwe cacao van ceremoniële kwaliteit gebruikt in rituelen vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, om euforische toestanden te ontsluiten, negatieve emoties los te laten, verbinding te maken met pure hartenergie. Cacao werd voor het eerst gebruikt als gezondheidselixer en ceremonieel medicijn door de voorouders van Midden-Amerika al in 1900 voor Christus, voordat het een ritueel medicijn werd dat werd gebruikt door de Azteekse en Maya-culturen.
De Maya's verzamelden zich in cirkels rond het vuur om samen te komen en zich te verbinden met dit heilige Cacao-medicijn en zijn hogere geest. Terugkeren en herinneren aan hun goddelijke essentie, hun verbinding met elkaar en met God. "Theobroma Cacao" vertaalt zich letterlijk in "The Food for the gods" en "the food for the shift". Dat is het doel van het medicijn.
Tegenwoordig verspreidt Cacao zich over de hele wereld, meer dan ooit - omdat we het collectief nodig hebben. De Wisdomkeepers hielden de heiligheid van de Cacao-geest levend, dus nu kunnen we dit medicijn nog steeds ontvangen. Op dit moment maakt de wereld grote bewustzijnsverschuivingen door en Mama Cacao is hier om die verandering voorzichtig te begeleiden en ons de weg te wijzen. We herinneren ons hoe we weer een stam kunnen worden, hoe we in cirkels kunnen samenkomen en het kunnen gebruiken voor genezingsdoeleinden.
cocoavrucht
Cacaovrucht

Roept mama Cacao je?
Mag je ontdekken
wat mama Cacao
voor jou in petto heeft?


Ben je bekend met innerlijk werk en wil je graag verder, antwoorden krijgen vanuit je diepste zijn? Dan is mama Cacao er voor jou!
Kom het een keer proberen tijdens een van de Ceremonies en laat je verrassen door de zachtheid en helderheid
Cacaovrucht
Lindsay Vek
Cacao Facilitator

Cacao Ceremonie Events

Cacao Ceremonie

donderdag 14 september
19:00 - 22:00 uur

Tijdens de nieuwe maan kun jij helder zien wat je doelen en wensen zijn. Je mag voelen wat er resoneert, waar je blij van wordt en waar je mee mag gaan spelen. Het is de tijd voor nieuwe plannen, keuzes maken en jouw pad gaan lopen met alles waar jij blij van wordt. Zeker nu we de herfstperiode in gaan, is het de voeding sturen naar wat past bij jouw innerlijke ik!

Cacao Ceremonie

zondag 29 oktober
13:30 - 17:00 uur

Tijdens de volle maan maak je verbinding met grootmoeder maan, danken voor alles dat er is, wat je hebt mogen oogsten en hoe je je hebt mogen ontwikkelen. Maar ook loslaten wat je niet meer dient. Alles wordt steeds duidelijker waardoor je goed kunt kiezen en na je keuze in ruststand & vertrouwen kunt gaan. Laat de energie maar zijn werk doen terwijl jij je hart volgt.

Cacao Ceremonie

zondag 26 november
13:30 - 17:00 uur


Tijdens de volle maan maak je verbinding met grootmoeder maan, danken voor alles dat er is, wat je hebt mogen oogsten en hoe je je hebt mogen ontwikkelen. Maar ook loslaten wat je niet meer dient. Alles wordt steeds duidelijker waardoor je goed kunt kiezen en na je keuze in ruststand & vertrouwen kunt gaan. Laat de energie maar zijn werk doen terwijl jij je hart volgt.

Cacao Ceremonie

zondag 10 december
13:30 - 17:00 uur

Tijdens deze nieuwe maan & een poortdag sta je extra in verbinding met het universum en je voorouders. Deze dag kun jij helder zien wat je doelen en wensen zijn. Je mag voelen wat er resoneert, waar je blij van wordt en waar je mee mag gaan spelen. Het is de tijd voor nieuwe plannen, keuzes maken en jouw pad gaan lopen met alles waar jij blij van wordt. Zeker nu we de herfstperiode in gaan, is het de voeding sturen naar wat past bij jouw innerlijke ik!

cacao stichting babs
Cacao Lindsay Vek
Met welke cacao wordt er gewerkt?
De Theobroma Cacao komt van Stichting Babs.
Babs van Strien heeft een periode in Guatemala gewoond en het prachtige project van de Cacao ontdekt. In het hart van Guatemala midden in de jungle van Alta Verapaz bevindt zich het dorpje Lanquin, waar 30 families zich inzetten met eerbied en traditie in de biologische landbouw van de Cacaoboom. Wil je meer hierover lezen? Klink hieronder op de link!

Dit is echt een heerlijk geurende en smakende cacao!

Contact

Voor vragen en reserveringen van coaching sessies of behandelingen neem contact op via email of telefoon.

Lindsay Vek

Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid & Ontspanning
De Brand 25
4715PS Rucphen

info@lindsayvek.nl | 06-16500933