Coaching

Life Coaching | HSP coaching | personal coaching

Waarom Coaching?

Je kiest voor coaching als je verder wilt komen, als je stappen wilt zetten.

Het is de opvolger van de dokter of psycholoog. Daar ga je naartoe om een probleem om te lossen: een diagnose of medicatie te krijgen om weer ‘normaal’ te kunnen leven zonder problemen. Je kiest voor coaching als je wilt groeien. Je komt met een doel of een uitdaging en gaat zelf aan de slag om te groeien naar de nieuwe jij! 

Geen pilletje om het tijdelijke probleem op te lossen, maar juist de diepte in en bij de wortels aanpakken wat er wellicht al generaties in zit. Een andere aanpak waarbij we lichaam & geest samen laten werken en daarbij het zelfgenezend vermogen aanspreken die we allen in ons hebben. En dit allemaal op een zachte liefdevolle manier!

Jij bent hier..

.. omdat je grootste wens is volledig te kunnen zijn wie je bent! Een leven waarin jij tot je recht komt, je lichaam lekker ontspannen aan voelt, je goed geaard bent, kan genieten van je gevoeligheid en je kwaliteiten & passie kan benutten binnen werk dat doel heeft. Of dit nu binnen een vaste baan of eigen bedrijf is. 

Je wilt dingen anders dan dat ze nu gaan, je wilt stappen gaan zetten om te komen tot je doel. Je bent bereid hiervoor te werken en jezelf in de spiegel aan te kijken (op een liefdevolle manier). 

Je kiest ervoor om op een andere manier dan de reguliere zorg aan de slag te gaan, veel meer in verbinding met jezelf, met daarbij hulp van moeder natuur en je energetisch team. Je wilt meer diepgang in je leven en bent bereid nu de eerste stap te zetten naar een nieuwe toekomst. 

Take a seat

Graag start ik een gesprek altijd met een kop koffie of thee. Elkaar leren kennen, de uitdaging of wens bespreken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Tijdens maar ook na ons gesprek voel ik in op de informatie die ik van jou krijg, maar ook wat ik via mijn buikgevoel, intuïtie & spiritueel team doorkrijg. Ik stuur je vervolgens een persoonlijk voorstel met betrekking tot het standaard aanbod, of indien het beter past bij jouw vraag maak ik een programma op maat. Vanuit daar kun jij aangeven wat je aanspreekt en wat niet. 

Laagdrempelig en geen verplichtingen, daar hou ik van! 

DNG_2832

Ondersteunende middelen

Tijdens coaching maak ik vaak gebruik van verschillende ondersteunende hulpmiddelen om je doel te bekrachtigen of je uitdaging te ondersteunen op een natuurlijke manier.

Denk hierbij aan gebruik van engelenkaarten, edelstenen & mineralen, essentiële olie ondersteunend als roller of in gebruik tijdens een behandeling, maar ook Acces Bars Behandeling om je rust & ruimte te laten ervaren vooraf het coaching traject. Eerst opruimen en dan aan de slag! 

Het geeft jou extra ondersteuning tijdens de coaching.

Wat bied ik aan?


Hieronder vind je mijn standaard aanbod qua coaching.
Maar het kan ook zo zijn dat uit ons kennismakingsgesprek blijkt dat een programma op maat beter bij je past.
Wellicht een combinatie van coaching, ontspanning en gebruik van andere hulpmiddelen.
Dan ontvang je natuurlijk van mij een voorstel op maat.

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is online in een soort Skype omgeving. Dit gesprek is om elkaar te leren kennen en kijken of de klik er is. We bespreken je wens of uitdaging en kijken hoe ik je hierbij kan helpen.

Dit gesprek duurt 30 minuten is gratis.

Persoonlijk Coach gesprek

Loop je ergens op vast of zou je graag een paar extra ogen of oren willen bij je uitdaging of wens? Vraag dan een persoonlijk coach gesprek aan waarbij ik samen met jou aan de slag ga om het mooiste resultaat te behalen!

Dit gesprek duurt 60 minuten en kost € 65

Wandel coaching

Heb jij behoefte aan een coachgesprek in de natuur? Even weg uit de gebouwen en even heerlijk een frisse neus halen terwijl je lekker samen wandelt? Wandelend komen de gesprekken makkelijker op gang en merk je dat je veel meer ontspannen bent en makkelijker bij de kern komt. Tijdens de Wandel Coaching starten we met een lekkere cappuccino of kop thee en behandelen hierbij je vraag, wens of uitdaging, om vervolgens heerlijk de natuur in te gaan en ons hiermee te verbinden. We hebben ruim de tijd en doen gelijk wat oefeningen om de diepte in te gaan. Na de wandeling ontvang je van mij wat opdrachten voor thuis en tools waarmee je aan de slag kan.

Deze afspraak duurt 2 uur en kost € 97 (incl. drankje)

Familie opstelling

De familieopstelling kun je inzetten als je merkt dat jij ergens tegenaan loopt in je leven of met betrekking tot je plek in je gezin & familie. Soms ben je erg onzeker of durf je stappen niet te zetten, heb je overtuigingen of oordelen over jezelf of anderen, maar zijn deze wel van jou? En als deze je niet helpen, dan is het zaak om dit eens onder de loep te nemen. 

Tijdens de familie opstelling gaan we 2,5 uur samen aan de slag. Wat gaan we doen? 

1. Genogram: we tekenen je familielijn uit en kijken naar de opvallende dingen, de verbindingen, de verbroken lijnen, de overeenkomsten, de bijzonderheden, de verhalen, de verschillende personen en hun plek en hun gedrag.

2. Zandbak & Vloerankers: We gaan vanaf het gezin waar je in geboren bent neerzetten in de tafelzandbak en kijken wat er gebeurd. Vaak vertelt dit al een hele hoop! Ook zetten we je eigen gezin erbij indien je deze hebt en kijkt wat dit doet met de familie om je heen. Wat klopt er niet? Wat mag anders? Ook kijken we naar de plek die jij inneemt en de plek waarop jij geboren bent, kloppen deze wel met elkaar?

3. Familielijn visualisatie: als laatste gaan we kijken wat de familielijn achter jou je te vertellen heeft, welke goede raad ze hebben, welke overtuigingen mogen we terug geven en welke zijn van jou en mag je behouden? Voor welke patronen mag jij de hekkensluiter zijn? Welke mooie verbindingen mag jij koesteren en meer een plek geven in jouw leven?

Deze prachtige liefdevolle sessie waar kwartjes vaak flink vallen en alles weer op zijn plek komt duurt 2,5 uur en kost € 111. Dit is inclusief hapjes en drankjes. 

Opstellingen middels de
Blikopener Methode

De blikopener is een mooie techniek om jouw proces of vraagstuk in beeld te brengen. Het helpt om moeilijke situaties om te zetten in woorden, in gevoel en oplossingen. Door het opstellen van jouw vraagstuk in een tafelzandbak en gebruik te maken van voorwerpen, dieren, poppetjes geeft het inzicht in de situatie zonder dat er een woord gesproken is. Het helpt jou om de situatie van allerlei kanten te bekijken en inzichten te geven. 

Wanneer gebruik je deze methode? Heb je vraagstuk omtrent familiesituatie, werk, vriendschap, persoonlijke ontwikkeling, etc., dan is dit een mooie manier om het in beeld te brengen en de antwoorden te laten ontstaan. Door letterlijk de situatie in de bak te gaan neerzetten krijgt je vraagstuk ruimte om er te zijn en krijg jij inzicht in de situatie. Soms is door het neer te zetten de vraag al opgelost, en soms mogen situaties vanuit diverse invalshoeken worden bekeken. 

Kies je voor de Blikopener, dan gaan we 1,5 uur samen aan de bak en brengen we jouw vraagstuk in beeld. We kijken wat er nodig is om helderheid en antwoorden te brengen. Soms zijn dit kant en klare antwoorden, en soms een stappenplan om tot een oplossing te komen.

Kies je voor de Blikopener Intensiv, dan gaan we 3 uur aan de slag met jouw vraagstuk. Je hebt dan genoeg tijd om samen te kijken naar jouw situatie en de vervolgstappen die er nodig zijn. We gaan opstellingen doen in de tafelzandbak, maar ook aan de slag met vloerankers om jouw belemmeringen en verlangens in kaart te brengen en te kijken naar mogelijkheden en oplossingen. Alles wat nodig is om antwoorden te krijgen op jouw vraagstuk.

Voel wat jij nodig hebt: Heb je genoeg aan de korte sessie? Of wil je graag de tijd hebben om bepaalde dingen uit te werken?

Je kunt kiezen uit 2 opties:

  • De Blikopener: 1,5 uur – € 75
  • De Blikopener Intensiv: 3 uur – € 175
de Blikopener Familielijn
Zet belemmeringen om in verlangens

Trainingen

Start Sensitief

Als je er net achter komt dat je (hoog)gevoelig bent, dan vallen puzzelstukjes op hun plek en voor het eerst komt de grote openbaring dat je denkt: zie je nou dat ik niet gek ben! Yes, jij bent gevoelig, net als een grote groep mensen in de wereld. En dat is super! Maar… het is wel handig als je weet wat het is, hoe het werkt voor jou en hoe je hier mee om kunt gaan, om er van te kunnen genieten. 

In deze cursus neem ik je mee op reis door de wereld van Hooggevoeligheid. We behandelen verschillende onderwerpen die jij nodig hebt in de eerste periode om veilig te kunnen landen in jezelf en zodat je de tools in handen hebt om fijn te kunnen leven.

Je kunt kiezen om deze individueel te volgen en om deze in groepsvorm te volgen. Je kunt deze daarnaast volgen :

  • Live Online Cursus
  • Live op Locatie Cursus

Bewust Sensitief

Ben jij er klaar mee zo te leven als je nu doet? Zou je graag weer aan het stuur willen staan van je dagelijkse leven en intens kunnen genieten van je leven & je gevoeligheid? 

Tijdens dit Online programma leer ik je uit te zoomen, je leven eens van een afstandje bekijken & daarop BEWUSTE keuzes te maken, stappen te zetten en echt voor jezelf durven kiezen. Dit gaat gepaard met uitdagingen, in de spiegel kijken, maar een leven ervoor terug krijgen waar je U tegen zegt, vol liefde en kwaliteit! 

Èn jouw persoonlijke handleiding!

Dit 4 maanden durende programma kan op elk moment starten.

Durf jij aan jezelf te werken
en het leven te creëren dat jij wenst?

Aan jezelf werken kan best een uitdaging zijn.
Jezelf in de spiegel aankijken je zien zoals je echt bent, met je kwaliteiten en minder leuke kanten. Maar dat maakt jou de mooie authentieke jij! En daar mag veel meer van gezien worden!

Maar het werkt alleen als jij echt naar de kern durft.
Als jij niet in verbinding durft te treden met je echte ik, je gevoel en je emoties dan kan
ik je alleen oppervlakkig helpen. Het is maar net welke weg jij wil belopen en
welk resultaat jij wil zien. En ik ben daar om met je mee te lopen en je te begeleiden.
Samen gaat het een stuk makkelijker dan alleen! Kom je mee?
Lindsay Vek
Energetisch Bewustwordingscoach

Wat klanten zeggen over de coaching

Contact

Voor vragen en reserveringen van coaching sessies of behandelingen neem contact op via email of telefoon.

Locatie

Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid & Ontspanning
De Brand 25
4715PS Rucphen

info@lindsayvek.nl | 06-16500933