Coaching

Life Coaching | HSP coaching | personal coaching

Waarom Coaching?

Je kiest voor coaching als je verder wilt komen, als je stappen wilt zetten.

Het is de opvolger van de dokter of psycholoog. Daar ga je naartoe om een probleem om te lossen: een diagnose of medicatie te krijgen om weer ‘normaal’ te kunnen leven zonder problemen. Je kiest voor coaching als je wilt groeien. Je komt met een doel of een uitdaging en gaat zelf aan de slag om te groeien naar de nieuwe jij! 

Geen pilletje om het tijdelijke probleem op te lossen, maar juist de diepte in en bij de wortels aanpakken wat er wellicht al generaties in zit. Een andere aanpak waarbij we lichaam & geest samen laten werken en daarbij het zelfgenezend vermogen aanspreken die we allen in ons hebben. En dit allemaal op een zachte liefdevolle manier!

Jij bent hier..

.. omdat je grootste wens is volledig te kunnen zijn wie je bent! Een leven waarin jij tot je recht komt, je lichaam lekker ontspannen aan voelt, je goed geaard bent, kan genieten van je gevoeligheid en je kwaliteiten & passie kan benutten binnen werk dat doel heeft. Of dit nu binnen een vaste baan of eigen bedrijf is. 

Je wilt dingen anders dan dat ze nu gaan, je wilt stappen gaan zetten om te komen tot je doel. Je bent bereid hiervoor te werken en jezelf in de spiegel aan te kijken (op een liefdevolle manier). 

Je kiest ervoor om op een andere manier dan de reguliere zorg aan de slag te gaan, veel meer in verbinding met jezelf, met daarbij hulp van moeder natuur en je energetisch team. Je wilt meer diepgang in je leven en bent bereid nu de eerste stap te zetten naar een nieuwe toekomst. 

Take a seat

Graag start ik een gesprek altijd met een kop koffie of thee. Elkaar leren kennen, de uitdaging of wens bespreken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Tijdens maar ook na ons gesprek voel ik in op de informatie die ik van jou krijg, maar ook wat ik via mijn buikgevoel, intuïtie & spiritueel team doorkrijg. Ik stuur je vervolgens een persoonlijk voorstel met betrekking tot het standaard aanbod, of indien het beter past bij jouw vraag maak ik een programma op maat. Vanuit daar kun jij aangeven wat je aanspreekt en wat niet. 

Laagdrempelig en geen verplichtingen, daar hou ik van! 

DNG_2832

Ondersteunende middelen

Tijdens coaching maak ik vaak gebruik van verschillende ondersteunende hulpmiddelen om je doel te bekrachtigen of je uitdaging te ondersteunen op een natuurlijke manier.

Denk hierbij aan gebruik van engelenkaarten, edelstenen & mineralen, essentiële olie ondersteunend als roller of in gebruik tijdens een behandeling, maar ook Acces Bars Behandeling om je rust & ruimte te laten ervaren vooraf het coaching traject. Eerst opruimen en dan aan de slag! 

Het geeft jou extra ondersteuning tijdens de coaching.

Wat bied ik aan?


Hieronder vind je mijn standaard aanbod qua coaching.
Maar het kan ook zo zijn dat uit ons kennismakingsgesprek blijkt dat een programma op maat beter bij je past.
Wellicht een combinatie van coaching, ontspanning en gebruik van andere hulpmiddelen.
Dan ontvang je natuurlijk van mij een voorstel op maat.

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is online in een soort Skype omgeving. Dit gesprek is om elkaar te leren kennen en kijken of de klik er is. We bespreken je wens of uitdaging en kijken hoe ik je hierbij kan helpen.

Dit gesprek duurt 30 minuten is gratis.

Persoonlijk Coach gesprek

Loop je ergens op vast of zou je graag een paar extra ogen of oren willen bij je uitdaging of wens? Vraag dan een persoonlijk coach gesprek aan waarbij ik samen met jou aan de slag ga om het mooiste resultaat te behalen!

Dit gesprek duurt 60 minuten en kost € 59,95

Wandel coaching

Heb jij behoefte aan een coachgesprek in de natuur? Even weg uit de gebouwen en even heerlijk een frisse neus halen terwijl je lekker samen wandelt? Wandelend komen de gesprekken makkelijker op gang en merk je dat je veel meer ontspannen bent en makkelijker bij de kern komt. Tijdens de Wandel Coaching starten we met een lekkere cappuccino of kop thee en behandelen hierbij je vraag, wens of uitdaging, om vervolgens heerlijk de natuur in te gaan en ons hiermee te verbinden. We hebben ruim de tijd en doen gelijk wat oefeningen om de diepte in te gaan. Na de wandeling ontvang je van mij wat opdrachten voor thuis en tools waarmee je aan de slag kan.

Deze afspraak duurt 2 uur en kost € 97 (incl. drankje)

Blikopener Sessie

De blikopener is een mooie techniek van Blauwprint in een tafelzandbak om bepaalde vragen of grotere vraagstukken helder te krijgen. Soms weet je dat er iets speelt, maar geen idee hoe je dit moet aanpakken. Dit kan zijn op persoonlijk vlak, werkvlak, relaties of andere vraagstukken. Door letterlijk de situatie in de bak te gaan neerzetten krijgt je vraagstuk ruimte om er te zijn en krijg jij inzicht in de situatie. Soms is door het neer te zetten de vraag al opgelost, en soms mogen situaties vanuit diverse invalshoeken worden bekeken. 

Voel wat jij nodig hebt: Heb je genoeg aan de korte sessie? Of wil je graag de tijd hebben om bepaalde dingen uit te werken?

Je kunt kiezen uit 2 opties:

  • Blikopener Sessie: 1,5 uur – € 65
  • Blikopener Intensiv: 3 uur – € 111

Inspiratie sessie

Ben je op zoek naar antwoorden op bepaalde vraagstukken? Loop je vast en zou je graag willen weten wat je ècht graag zou willen? Wat de volgende stappen zijn voor jou? Waar je hart echt harder van gaat kloppen? Dit kan zijn op het gebied van relaties, je werk, je onderneming, toekomstdromen of andere uitdagingen of wensen.

Binnen deze Inspiratie sessie heb je 2 mogelijkheden:

  • Inspiratie sessie: 1,5 uur – € 79
  • Gesprek – Meditatie – Uitwerking
  • Inspiratie ochtend: 3 uur – € 147
  • Gesprek – Aanpak blokkades – Meditatie – uitwerking – persoonlijk plan van aanpak

Wil jij stappen zetten? Dan is de Inspiratie Sessie voor jou! Speels, liefdevol en in verbinding met jou zielswens.

Start Sensitief

Als je er net achter komt dat je hooggevoelig bent, dan vallen puzzelstukjes op hun plek en voor het eerst komt de grote openbaring dat je denkt: zie je nou dat ik niet gek ben! Yes, jij bent gevoelig, net als een grote groep mensen in de wereld. En dat is super! Maar… het is wel handig als je weet wat het is, hoe het werkt voor jou en hoe je hier mee om kunt gaan, om er van te kunnen genieten. 

In deze cursus neem ik je mee op reis door de wereld van Hooggevoeligheid. We behandelen verschillende onderwerpen die jij nodig hebt in de eerste periode om veilig te kunnen landen in jezelf en zodat je de tools in handen hebt om fijn te kunnen leven.

Je kunt kiezen uit 2 opties:

  • Live Online Cursus: Start 18 augustus 2020
  • Live op Locatie Cursus: Start 8 november 2020

Bewust Sensitief

Ben jij er klaar mee zo te leven als je nu doet? Zou je graag weer aan het stuur willen staan van je dagelijkse leven in plaats van dagelijks geleefd worden? 

Tijdens dit Online programma leer ik je uit te zoomen, je leven eens van een afstandje bekijken & daarop keuzes te maken, stappen te zetten en echt voor jezelf durven kiezen. Dit gaat gepaard met uitdagingen, in de spiegel kijken, maar een leven ervoor terug krijgen waar je U tegen zegt, vol liefde en kwaliteit! 

Je kunt kiezen uit 2 opties:

  • Groepsprogramma: 12 weken – start 5 september
  • Privé programma: 12 weken – start wanneer jij wil

Durf jij aan jezelf te werken
en het leven te creëren dat jij wenst?

Aan jezelf werken kan best een uitdaging zijn.
Jezelf in de spiegel aankijken je zien zoals je echt bent, met je kwaliteiten en minder leuke kanten. Maar dat maakt jou de mooie authentieke jij! En daar mag veel meer van gezien worden!

Maar het werkt alleen als jij echt naar de kern durft.
Als jij niet in verbinding durft te treden met je echte ik, je gevoel en je emoties dan kan
ik je alleen oppervlakkig helpen. Het is maar net welke weg jij wil belopen en
welk resultaat jij wil zien. En ik ben daar om met je mee te lopen en je te begeleiden.
Samen gaat het een stuk makkelijker dan alleen! Kom je mee?
Lindsay Vek
Energetisch Bewustwordingscoach

Wat klanten zeggen over de coaching

Contact

Voor vragen en reserveringen van coaching sessies of behandelingen neem contact op via email of telefoon.

Locatie

Zuiderlicht Breda
Kloosterlaan 138A
4811 EE Breda

Openingstijden
Maandag: 19:30 - 22:00u
Donderdag: 19:30 - 22:00u
Zondag: 10:00 - 16:00u

info@lindsayvek.nl | 06-16500933