Energetische behandelingen

verbonden met een beetje hulp van boven

Wat is energetisch? En wat zijn energetische behandelingen?

Energetisch betekent eigenlijk heel simpel: werken met energie! Het menselijk lichaam, de lucht, de spullen om ons een.. alles is energie. 

Net als de maan eb en vloed veroorzaakt hier op aarde (door zijn energie), zo heeft de energie om ons heen ook effect op ons lichaam & geest. De energie bestaat uit golven en een soort trilling welke wij soms heel subtiel kunnen voelen en dus effect heeft op ons lichaam. Bij langdurige stress, negatieve ervaringen, bepaalde gebeurtenissen en aanraking met andere energieën raakt ons lichaam soms uit balans en ervaren we negatieve gevoelens en ziektebeelden. Door bewust je lichaam weer te gaan voelen en hiermee aan de slag te gaan kun je ervoor zorgen dat je in balans blijft en wat soepeler door veranderingen heen beweegt. 

Wil je weten welke behandeling voor jou / jouw situatie geschikt is? Lees hieronder dan de mogelijkheden en ga voelen welke je aanspreekt. 

Natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen via mail, telefoon of een gratis kennismakingsgesprek om te overleggen.

Chakra Meditatie

Maak een energetische reis door je lichaam langs alle chakra’s en voel welke uit balans zijn. Samen kijken we wat er nodig is om deze weer in balans te brengen. Is het een blokkade oplossen of heel simpel wat liefde en een frisse wind erdoorheen gooien?

We gaan samen 1,5 uur aan de slag en bespreken de meditatie na in wat je hebt beleefd en welke eventuele vervolgstappen ik aanraad.

Deze Chakra Meditatie kost: € 75

Regressie sessie

Merk je dat een bepaald onderwerp in je leven herhaaldelijk terug komt, een lichamelijk klacht maar niet weg gaat of een oude overtuiging je maar niet los laat? Zou je willen weten waar deze vandaan komen en ben je op zoek naar antwoorden? Met een Regressie Sessie duiken we in dit vraagstuk en kijken wat eronder zit. Energetisch gaan we aan het werk en volgen de reis naar een situatie in jou leven, dit leven of zelfs een vorig leven. 

Deze sessie duurt 1,5 uur en is € 75,-

Cosmic Healing

 

Wil jij een diepgaande healing op hoge frequentie? 

Tijdens de Cosmic Healing neem ik je mee naar de witte nevelen van kristallijnen licht, waar we een bezoek brengen aan de tempel van licht waar de Aartsengelen en Verheven meesters ons staan op te wachten. Hier word je niet alleen gehealed met de krachtstralen van de Aartsengelen, je krijgt een persoonlijke healing op de fysieke of emotionele stukken en je krijgt een gerichte healing op de 4-6 Auralagen. En mocht het nodig zijn, dan ontvang je ook een Soulreading of Karma Healing. 

Deze sessie van 1,5 uur kan Online & Offline en kost € 75,-

Acces Bars

Tijdens een Acces Bars behandeling wordt er gewerkt met energie, maar ook gebruik gemaakt van de energetische verbinding om bepaalde klachten of blokkades op te lossen. Ik voel welke blokkades de energiestroom tegen houden en probeer deze samen met jou op te lossen. Als jij meer in balans bent, ‘wakker’ bent, meer verbonden met lichaam en geest, voel je je veel prettiger en is het leven veel mooier. In de dagen na de behandeling is jou hoofd weer leeg en luchtig en voel je meer ruimte om je heen. Het voelt fijn en ontspannen.

Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 75,00

Wil je graag meer sessies inplannen? Kies dan voor het abonnement waarbij je voor 3 sessies € 195 betaald / €65 per keer. 

The Best Experience Ever

Door jezelf te verbinden met je innerlijke ik (je ziel), de energie om je heen en het universum (de bron), en hiermee aan de slag te gaan zorgt het ervoor dat je letterlijk tot de kern gaat en de antwoorden komen. Geen laagjes met oude overtuigingen of ego die het spel speelt, maar je echte pure ik.
Lindsay Vek
Energetisch Bewustwordingscoach
Contact

Voor vragen en reserveringen van coaching sessies of behandelingen neem contact op via email of plan je gratis kennismakingsgesprek in.

info@lindsayvek.nl