Natuur Coaching

Verbonden met de natuur laat je zakken in 

je lijf en brengt je terug bij jezelf

Waarom Natuur Coaching?

Zodra je de natuur in gaat merk je dat na een diepe ademhaling alles van je af begint te glijden en je terug komt bij je ik die diep van binnen zit. Dat is een van de redenen waarom ik graag de natuur betrek bij mijn coaching. Ik ben geen persoon om in een grijs kamertje te gaan coachen en alle riedeltjes uit de boeken op te noemen. Maar juist de persoon in beweging krijgen, uit de situatie halen en in een ontspannende omgeving brengen waardoor het het gesprek & het gevoel makkelijk naar boven komen. En als je de natuur juist kan betrekken in het coach- & helingsproces, dan ben je sneller bij je doel, meer constante ontspanning en leert de persoon zichzelf veel sneller kennen en vindt er gelijk heling plaats. 

Mogelijkheden

In de natuur zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Vooral belangrijk om te kijken waar behoefte aan is, waar het vraagstuk ligt of waar de uitdaging. 

Wandelcoaching, regressie, meditatie, gedragscoaching, opstelling, energetisch werk en meer. 

Maar wanneer kies je voor coaching in de natuur?

Als je vaak gespannen bent, als je overspannen bent, een burn-out hebt, vaak overprikkeld wordt, een geschil op je werk, een vraagstuk, uitdaging, het even niet meer weet, een luisterend oor nodig hebt, goede raad, andere inzichten etc. 

Our Team

A short introduction to your team members and why their background should inspire potential clients’ confidence.

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Mijn missie

Graag wil ik het verschil maken door mensen te laten ervaren hoe helend de natuur is. Niet alleen als iemand een burn-out heeft of overspannen is, maar ook tijdens een drukke dag als je spanning in je lichaam merkt, ga naar buiten, bewegen, ademen en zorg dat er zonneschijn op je gezicht schijnt. Het doet wonderen. Helemaal belangrijk als je een zittend beroep hebt in veel binnen werkt.

Helaas zie ik veel mensen die bij de GGZ zijn geweest, de psychologen daar hun werk hebben gedaan, om vervolgens met hun problemen alsnog hulp zoeken omdat het niet is opgelost. En dat doet mij pijn om te horen, omdat de gezondheidszorg, beginnend bij de huisarts, zo is ingericht dat  psychologen, fysiotherapeuten en andere aangesloten specialisten nummer 1 zijn om in te schakelen, en niet de ondernemers die een specialisme hebben of breed opgeleid zijn, en in sommige gevallen een bredere spirituele kijk naar het geheel. Net als de osteopaat, niet de eerste keuze maar wel een specialist die kijkt naar de oorzaak en de angel weghaalt in plaats van een pleister erop te plakken of medicatie in te zetten. Is de een beter dan de ander? Nee, maar zonde dat er geen breder perspectief wordt toepast. Hier zou ik graag verandering in zien, als GGZ & alternatief de handen ineen zouden slaan, dan is er zoveel meer mogelijk. 

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

Use this short paragraph to explain how you will deliver this benefit to the visitor if they decide to work with you.

© 2022 All Rights Reserved.