Symphony of the Cells Massage

Dit is niet zo maar een massage om te ontspannen, dit is een diepwerkende therapie waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. 

Natuurlijk ben je na een massage ontspannen en relaxt, maar het kan zo zijn dat je erna erg moe wordt en slaap hebt voor 2 dagen, of andere gekke symptomen ervaart. Deels kan dit komen omdat je jezelf al een tijd niet goed hebt onderhouden, en anderzijds zet deze massage iets in werking. En zonder beweging geen vooruitgang. Dit hoort erbij. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt plaats op de massagetafel en mag op je buik gaan liggen. We zorgen dat je rug vrij van kleding is en je voeten zonder sokken. Je krijgt lekker een warme deken over de benen. Je ligt met je gezicht in een opening naar beneden zodat ik je de oliën kan laten ruiken tijdens de behandeling. 

Tijdens de behandeling geeft het gekozen protocol aan met welke 10 oliën we werken en waar we deze mogen gebruiken: alleen op de rug, op de schouders en nek, op de hartstreek, leverstreek, of ook inhaleren, smeren op de voeten of handen. De oliën die per protocol gekozen zijn, zijn gelinkt aan de werking van een systeem om deze zo te ondersteunen. We starten altijd met een basisolie om je rug klaar te maken voor de behandeling en te mensen met de oliën. 

Tijdens de behandeling mag je heerlijk ontspannen en ervaren. Na de behandeling word je toegedekt met een warme deken en laten we de oliën nog 10 minuten goed intrekken en hun werk doen. Voor jou een moment om even heerlijk weg te dromen. Daarna staat er een glaasje water voor je klaar om even te landen en bij te komen.

Mogelijkheden

Symphony of the Cells Massage is een rugmassage van 45 minuten waarbij +/- 10 oliën van Doterra worden gebruikt (verschilt per protocol). Deze massage is geschikt voor volwassenen. Deze kan ingezet worden voor ontspannen, maar ook gericht bij bepaalde lichamelijke klachten. Deze is € 75

Symphony Complete zijn 3 rugmassages van 45 minuten elk, waarbij je het protocol 3x herhaalt en het lichaamsherstellend vermogen wordt geactiveerd. Hierdoor wordt je lichaam & de cellen aangespoord om zichzelf te herstellen. Deze is € 200. (Soms is een combi met coaching nodig omdat de klachten te maken hebben met geestelijke processen waardoor lichamelijke klachten optreden)

Klanten reviews

Wat zijn de ervaringen?

Heerlijk ontspannen is deze oliemassage!
Het ruikt niet alleen goed maar ook gek dat deze oliën veel doen met de klachten waar je mee loopt. Het doet echt wat met je lichaam & geest en heeft mij geholpen bij mijn te snel werkende schildklier. In een traject op maat heeft Lindsay mij de Symphony Complete gegeven inclusief coaching en dit heeft gezorgd voor erg veel verschil. Ik voel me weer goed en heb mezelf weer terug gevonden!
Ilse
Oh wat was deze Massage fijn zeg!
Ik dacht: oh wat jammer! Is deze nu al klaar?
Had voor mij nog langer mogen duren.
Ik heb het Chi Protocol gekozen in verband met mijn klachten.
De oliën ruiken niet alleen erg lekker maar het was ook heerlijk om eens te mogen ontvangen en daarbij de geborgenheid en ontspanning. Ik kan het iedereen aanraden!
Ans
Contact

Wil je graag een Symphony of the Cells behandeling boeken?
Neem contact op per mail om te overleggen en de behandeling samen in te plannen.

Info@lindsayvek.nl