Summer Day Retreats

Thuiskomen bij jezelf

Ervaar jij soms ook de haast & druk van het leven en ben je toe om even bij te komen van alle drukte, stress en prikkels? Even een moment van ME-Time, waar je bijna nooit aan toe komt?  

Neem dan deel aan deze heerlijke ontspannende Summer Retreat Days waarin ik je meeneem op reis naar rust, stilte, genieten met een grote G, antwoorden op vragen die je hebt, in de meest prachtige plekken in de natuur. 

Ga je mee heerlijk genieten?


Thuiskomen bij jezelf

09 juli

Keer naar binnen
in de cirkel

23 juli

Helende reis met cacao

08 augustus

Ontwaken in de natuur

datum volgt

Ontdekken van je Blauwprint

07 september

Thuiskomen voor mij is Zijn in de Natuur Ruimte om te voelen Diepe ontspanning Verbinding met je innerlijke ik Handen in de grond Verbinden met mensen Prachtige gesprekken Mijn gedachte de ruimte geven Lekker spelen

Hoe mooi is het om deze zomer samen op ontdekkingsreis te gaan en te voelen waar jij van AAN gaat, waar word je blij van, ontdekken welke inzichten je mag ontvangen,  voelen, tijd krijgen om stil te staan en even niets te hoeven, lekker spelen, niet je hoeven te bewijzen maar echt jezelf zijn! Hoe lekker is dat?

Ga je mee? Lijkt me heerlijk om de verbinding aan te gaan met een groepje mooie mensen en waarmee de zomer door te brengen. Jij mag heerlijk genieten terwijl ik de rest eromheen regel en ontzorg. Ik ben er voor een luisterend oor en coach waar nodig. En niet te vergeten zorgen dat jij heerlijk kan ontspannen!

Liefs, Lindsay

Thuis komen bij jezelf

Ken je dat gevoel dat je binnenkomt na een lange dag en na een diepe zucht denkt, ik kan eindelijk ontspannen, ik ben thuis! 

Dat staat centraal deze dag, diepe ontspanning en thuiskomen in jezelf. 

Meditaties die je thuisbrengen bij jezelf, lekker naar buiten, tekenen, schrijven, met de blote voeten in het gras, heerlijk uitgebreid lunchen, naar wens een ontspannende behandeling ontvangen, kennismaking met de kracht van de drums, edelstenen, kruiden en een heerlijke helende reis met frequentie sprays.

Deze dag vindt plaats op: zondag 9 juli van  10:00 – 16:00u 

De investering voor deze dag is € 75 incl. hapjes, drankjes en lunch

* exclusief behandeling

En er zijn 8 plekken voor deze dag.


Keer naar binnen in de cirkel

Tijdens deze dag neem ik je mee naar het indrukwekkende Maria labyrint in Wernhout.

Tijdens deze dag gaan we het labyrint lopen in stilte, iedere met een eigen vraagstuk of wens naar antwoorden. Deze reis brengt je naar binnen en geeft je inzichten. 

Daarna even iets eten en drinken om alle inzichten te laten zakken, en als je er behoefte aan hebt mag je je verwonderen in de kruidentuin. 

Na de pauze bezoeken we het energetische bomenlaantje waar je alle inzichten op energetisch niveau mag laten integreren.

Deze dag vindt plaats op zondag 23 juli 10:00 – 13:00u is er plek voor 6 personen. 

De investering is € 45 incl. eenvoudige lunch en drankjes en persoonlijke coaching & begeleiding

Helende reis met cacao

Tijdens deze prachtige ceremoniële reis gaan we ontdekken wat een drankje van de rauwe cacao voor ons kan betekenen. Het is een hart opener en je voelt alle stress, angst, twijfels, onzekerheden wegtrekken en verzachten in de warme liefdevolle gloed die door jouw lichaam stroomt. Op de geluiden van de drums, ratels en persoonlijke begeleiding ga je een innerlijke reis maken die je brengt naar je binnenwereld en alles wat zich verder mag aandienen. Wat voor prachtige antwoorden ga jij vanuit je innerlijke ontvangen?

Deze dag is er plek voor 8 personen, en vindt plaats op: 08-08, de dag van de leeuwenpoort van 19:30 - 22:30u

Je investering voor deze cacaoceremonie is €55 en dit is inclusief ceremonie, cacao, hapjes & drankjes om daarna weer iets te kunnen landen.

Ontwaken in de natuur

We starten met een heerlijke stilte dag midden in de prachtige kruidentuin van de Heemtuin in Rucphen. Hier mag je ontdekken, ruiken, proeven en tot bezinning komen. Heerlijke ideeën opdoen en schrijven. Je komt hier helemaal tot jezelf.

Tijdens het event komt er een gastspreker en laat ons dingen ontdekken, voelen, proeven en ruiken met betrekking tot de kruiden, bloemen en planten. Een kleine proeverij voor je zintuigen die nu helemaal open staan!

Kom je ook?

Deze dag vindt plaats op 22 augustus van 13:00 – 16:00 uur en er zijn 8 plekken. Je investering is €45


Ontdekken van je blauwprint

Weet je nog hoe je als kind zo lekker kon spelen en nergens zorgen om maakte? Ik neem je mee op reis in de wereld van miniatuur en spelen met zand! We gaan het hebben over jouw innerlijke wereld, jouw persoonlijke blauwprint. 

Welke persoonlijke delen staan er bij jou vooraan? En wie staat er stiekem verscholen? Wie mag meer in het zonnetje en waar mag jij trots op zijn?

Laten we het gaan ontdekken tijdens de innerlijke delen sessie!

Deze vindt plaats op donderdag 7 september plaats van 19:00 – 22:00 uur. Er is plek voor 6 personen. Je investering is € 49,-

 

Contact

Voor vragen en reserveringen van coaching sessies of behandelingen neem contact op via email of telefoon.

Lindsay Vek

Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid & Ontspanning
De Brand 25
4715PS Rucphen

info@indsayvek.nl | 06-16500933