Je hebt de weg gevonden naar ontspanning

Dit is je kans om te relaxen, bijtanken en genieten van de heerlijke ontspannen behandelingen die worden aangeboden. Kies een behandeling uit het aanbod of combineer het met coaching en/of ondersteunende middelen. Ben je verkocht aan een van de behandelingen? Vraag dan naar voordelige optie als een abonnement! 

Ontspannende behandelingen

Nu even tijd voor jou

MASSAGE

Wil je kennismaken met een heerlijke ontspannen rugmassage waarbij hoogwaardige natuurlijke oliën worden gebruikt?

AccesS Bars of Access Facelift

Wil jij in je hoofd & lichaam meer rust en ruimte ervaren? Wil je graag een beauty behandeling voor je lichaam, maar een die ook werkt aan overtuigingen over jezelf? Kies dan de Facelift.

meditatie

Wil je leren dieper te ontspannen? Ga dan mee op reis naar je binnenwereld waar je pure ik zich bevindt zonder ego. 

aanbod aan behandelingen

Ik nodig je uit om kennis te maken met de verschillende behandelingen die ik aanbied binnen het Centrum van Bewustwording, Gevoeligheid en Ontspanning.

Het Ontspanningsabonnement

Ben je er bewust van dat je goed voor jezelf mag zorgen? Vind je het belangrijk dat je goed in balans blijft om er voor jezelf te zijn en voor anderen? Heb je er wel vaker behoefte aan om te ontspannen maar ook om iets in jezelf op te ruimen zonder er al te veel moeite voor te moeten doen? Dan is het Onspanningsabonnement iets voor jou! 

 

Jij mag iedere maand voelen waar jouw lichaam of geest behoefte aan heeft, maakt een keuze en maakt bij mij een afspraak. Ik zorg dat jij heerlijk ontspannen & in balans naar huis gaat.

Wat is er mogelijk met dit abonnement?

  • Access Bars Behandeling
  • Energetische Facelift
  • Symphony of the Cells Massage
  • Chakra Healing
  • Drum Healing

 

Jij kiest welke, jij ontvangt iedere maand een ontspannende behandeling naar behoefte 

Je kunt deze rittenkaart per maand betalen of in 1 x € 360.

Acces Bars - Access Conciousness

Zit je hoofd overvol? Blijf je maar piekeren, heb je last van stress, ben je snel geïrriteerd, raak je in paniek van kleine dingen en moeten de mensen in je omgeving het ontgelden? 

Kom dan lekker op mijn massagetafel liggen genieten van een Access Bars behandeling!

Tijdens een Acces Bars behandeling wordt er gewerkt met 32 drukpunten op je hoofd die in verbinding staan met energiebanen in je lichaam. Deze punten zorgen dat je weer verbinding maakt met jezelf, de energie goed doorstroomt en tegelijkertijd bepaalde klachten of blokkades mag los laten. Als jij meer in balans bent, bewust bent, meer verbonden met lichaam en geest, voel je je veel prettiger, ontspannen en is het leven veel mooier. 

Een Acces Bars behandeling duurt 60 minuten uur en kost € 62,50

Access Facelift

Een heerlijke Beauty behandeling & diepgaand effect op de oordelen en overtuigingen die je hebt over jezelf en je lijf? Dat is de Facelift! 

Een heerlijke ontspannende behandeling waarbij je op een massagetafel ligt met de kleding aan, onder een dekentje en waarbij er door liefdevolle aanraking indien jouw lichaam dit toestaat (anders op afstand) werkt aan jouw beauty, zowel van binnen als van buiten.

Borstkast, nek, keel, neus, ogen, wallen, voorhoofd worden aangeraakt, of op afstand met de energie van deze punten gewerkt. De plekken worden gelift, strak getrokken en tegelijkertijd word het oordeel dat je over jezelf hebt dat niet klopt opgeruimd en overtuigingen gewist. Kun jij zijn wie je altijd wilde zijn, zowel van binnen als van buiten? Een heerlijke behandeling met veel plezier! 🙂

Deze heerlijke behandeling duurt 45 – 60 minuten en kost € 62,50

Symphony of the Cells Massage

Allereerst is de Symphony of the Cells Massage een heerlijk ontspannen rugmassage waardoor je je echt geborgen voelt en weer in contact komt met je lichaam. Bij deze massage wordt gewerkt met een basisolie plus een aanvulling van meerdere essentiële oliën van Doterra, welk elk – maar zeker ook samen – een heilzame werking hebben voor het lichaam.  Symphony of the Cells betekent: het samenspel van de cellen. Door deze te activeren en te laten samenwerken heb je het mooiste resultaat: namelijk het activeren van het zelfherstellend vermogen!

Symphony of the cells bevat 10 lichaamssystemen (hoofdgroep) welke ondergebracht zijn onder 16 protocollen (subgroep), ontworpen door Boyd Truman, welke elk voor een bepaald aantal ziekten / klachten staan. Met deze techniek kunnen honderden klachten worden aangepakt. Dit kan door eenmalig van de massage te genieten, maar wil je een systeem echt laten werken en je doel behalen, dan wordt de serie van 3 behandelingen wel geadviseerd. Daarnaast kan een stukje coaching helpen om persoonlijke & lichamelijke blokkades op te lossen, met ondersteuning van een betreffende olie en / of edelsteen.

De Symphony of the Cells Massage is er in 2 varianten:

  • Symphony Massage: 60 minuten – 10 oliën – € 62,50
  • Symphony Complete: 3 massages van 60 minuten – 10 oliën – € 180

Neem contact op om een afspraak te maken en om de reden (klacht of wens) te bespreken waarvoor je komt. Klik op de knop voor meer info over er welke 10 lichaamssystemen & 16 protocollen er zijn en welke geschikt is voor jou, of boek je afspraak gelijk in.

essentiele olien2

Gehele Ontspanningsmassage

Wil jij genieten van een gehele lichaamsmassage gericht op ontspanning? Dan verzorgd mijn collega Samantha deze voor jou. 

Waarom een gehele ontspanningsmassage?

De effecten van een ontspanningsmassage zijn groot. Direct én ook op langere termijn. Je spieren voelen weer soepel, je voelt je fitter, stress wordt verminderd en je hebt meer energie. Samantha kijkt op een holistische wijze naar het lichaam. Tijdens een massage ligt de focus niet alleen op jouw lichamelijke klachten, maar kijken we ook samen naar de onderliggende oorzaken. Dit kunnen emotionele en mentale zaken zijn die op dat moment spelen. Lichaam en geest zijn namelijk nauw met elkaar verbonden. Wanneer deze balans verstoord raakt, kunnen er lichamelijke klachten ontstaan.

𝘏𝘰𝘭𝘪𝘴𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦 𝘪𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘸𝘦𝘷𝘦𝘳𝘪𝘨. Ons lichaam is een wijze raadgever en vertelt ons wat we nodig hebben. Iedereen is tegenwoordig druk om alle ballen in de lucht te houden. Daarbij vergeten we vaak om stil te staan bij hoe we ons voelen en wat we nu eigenlijk willen. Een massage helpt om stil te staan en bewust te luisteren naar wat we echt nodig hebben.
 

Wie is Samantha?

Vanuit een passie voor masseren ondersteun ik in het helende proces van lichaam en geest. Door middel van intuïtief voelen en verschillende massagetechnieken help ik om blokkades op te heffen en breng ik lichaam en geest weer terug in balans. 

Naast masseuse ben ik een trotse moeder van 2 kinderen, een echte theeleut en houd ik van een wandeling door het bos of over het strand. Ik kan intens genieten van de kleine dingen en ik ben dankbaar voor wat het leven mij tot nu toe gebracht heeft en nog zal brengen.

Je kunt genieten van deze 60 minuten durende ontspanningsmassage in Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid & Ontspanning, en betaald hiervoor € 65,00.

Meditatie

Ben jij al bekend met Meditatie?

Het is niet alleen heerlijk voor je lichaam & geest, maar ook nog eens heel gezond! Het wordt op steeds meer bedrijven en scholen toegepast in combinatie met mindfulness. Het helpt enorm om je stresslevel te laten zakken, je te ontspannen, het maakt je hoofd leeg en je bent meer aanwezig in het hier en nu.

De belangrijkste factor van mediteren is het ervaren van je innerlijke wereld. Ik maak je BEWUST van je lichaam & ziel, van je gevoel, van je emoties, je behoeften en vooral van stilte.. Waarbij voor mensen die nog nooit gemediteerd hebben stilte al zo overweldigend kan zijn omdat er eindelijk rust komt, ruimte voor het echte voelen, voor het luisteren naar je lichaam. Gewoon eens ECHT stilstaan, voelen en luisteren..

Wil jij echt leren mediteren? 

Klik dan door naar informatie over de prachtige Online Meditatie Cursus

Kom heerlijk ontspannen

Wil jij weer in contact komen met je gevoel? En weer in contact komen met je lichaam? Je van alles wat vast zit in je lichaam aan stress, vol hoofd, oude blokkades en overtuigingen etc. ontdoen? Echt even voelen, loslaten en ontspannen? Neem dan je tijd om voor een heerlijke ontspannende behandeling
Lindsay
Energetisch Bewustwordingscoach

Boek hier je ontspannen behandeling

Openingstijden

Ik heet je van harte welkom om heerlijk te komen ontspannen en op een liefdevolle manier aan jezelf te werken.