Je hebt de weg gevonden naar healing

Ben je toe aan diepe healing in je lichaam, geest & onderbewuste, zodat jouw energie weer goed door kan stromen en jouw niets meer blokkeert?  Dan is healing jouw weg, voel maar weke voor jou is.

Healingen & Ontspannende behandelingen

Zet jezelf & je groei op 1

aanbod aan behandelingen

Ik nodig je uit om kennis te maken met de verschillende behandelingen die ik aanbied om weer de balans in je lichaam te vinden door middel van healing & activeren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Ontspannende & helende Behandelingen

Access Bars behandeling

Zit je hoofd overvol? Blijf je maar piekeren, heb je last van stress, ben je snel geïrriteerd, raak je in paniek van kleine dingen en moeten de mensen in je omgeving het ontgelden? 

Kom dan lekker op mijn massagetafel liggen genieten van een Access Bars behandeling!

Tijdens een Acces Bars behandeling wordt er gewerkt met 32 drukpunten op je hoofd die in verbinding staan met energiebanen in je lichaam. Deze punten zorgen dat je weer verbinding maakt met jezelf, de energie goed doorstroomt, en tegelijkertijd bepaalde klachten, teveel info en blokkades mag los laten. Als jij meer in balans bent, bewust bent, meer verbonden met lichaam en geest, en meer ruimte ervaart in lichaam en geest, dan voel je je veel prettiger, ontspannen en is het leven veel mooier. 

Een Acces Bars behandeling duurt 45- 60 minuten uur en kost € 62,50

Access Facelift

Een heerlijke Beauty behandeling & diepgaand effect op de oordelen en overtuigingen die je hebt over jezelf en je lijf? Dat is de Facelift! 

Een heerlijke ontspannende behandeling waarbij je op een massagetafel ligt met de kleding aan, onder een dekentje en waarbij er door liefdevolle aanraking indien jouw lichaam dit toestaat (anders op afstand) werkt aan jouw beauty, zowel van binnen als van buiten.

Borstkast, nek, keel, neus, ogen, wallen, voorhoofd worden aangeraakt, of op afstand met de energie van deze punten gewerkt. De plekken worden gelift, strak getrokken en tegelijkertijd word het oordeel dat je over jezelf hebt dat niet klopt opgeruimd en overtuigingen gewist. Kun jij zijn wie je altijd wilde zijn, zowel van binnen als van buiten? Een heerlijke behandeling met veel plezier! 🙂

Deze heerlijke behandeling duurt 45 – 60 minuten en kost € 62,50

Lichaam weer in balans brengen bij klachten

Deze fijne rugmassage zorgt in de basis dat je je echt geborgen voelt en weer in contact komt met je lichaam. Bij deze massage wordt gewerkt met een basisolie plus een aanvulling van meerdere essentiële oliën van Doterra, welk elk – maar zeker ook samen – een heilzame werking hebben voor het lichaam.  Symphony of the Cells betekent: het samenspel van de cellen. Door deze te activeren en te laten samenwerken heb je het mooiste resultaat: namelijk het activeren van het zelfherstellend vermogen!

Symphony of the cells bevat 10 lichaamssystemen (hoofdgroep) welke ondergebracht zijn onder 16 protocollen (subgroep), ontworpen door Boyd Truman, welke elk voor een bepaald aantal ziekten / klachten staan. Met deze techniek kunnen honderden klachten worden aangepakt. Dit kan door eenmalig van de massage te genieten, maar wil je een systeem echt laten werken en je doel behalen, dan wordt de serie van 3 behandelingen wel geadviseerd. Daarnaast kan een stukje coaching helpen om persoonlijke & lichamelijke blokkades op te lossen, met ondersteuning van een betreffende olie en / of edelsteen.

De Symphony of the Cells Massage is er in 2 varianten:

Symphony Massage: 45 minuten – 10 oliën – € 62,50

Symphony Complete: 3 massages van 45 minuten – 10 oliën – € 180

Neem contact op om een afspraak te maken en om de reden (klacht of wens) te bespreken waarvoor je komt. Klik op de knop voor meer info over er welke 10 lichaamssystemen & 16 protocollen er zijn en welke geschikt is voor jou, of boek je afspraak gelijk in.

essentiele olien2

Healingen om te groeien en oude stukken los te laten

Merk je aan jezelf dat je vast loopt en niet weet wat eraan te doen is? Als je merkt dat bepaalde patronen, overtuigingen en blokkades jou tegenhouden om te groeien, angsten veroorzaken, of je steeds in hetzelfde cirkeltje blijft lopen, dan kan een healing goed voor je zijn. 

Ik bied verschillende healingen aan met elk hun eigen doel. Voel maar eens welke voor jou is en overeenkomstig is met wat er bij jou speelt: 

Chakra Healing: Tijdens deze meditatieve healing neem ik je mee de diepte in en leid ik je lichamelijk door je Chakra’s heen. Hieruit zal een hoop informatie naar voren komen waarom iets blokkeert of te heftig binnen komt. Alle Chakra’s worden weer in balans gebracht zodat ook jij meer balans kunt ervaren in je leven. 

Drum Healing: Bij deze healing mag je lekker liggen op een massagetafel met de kleren aan onder een dekentje en mag je gaan ervaren als een soort klankhealing wat de trilling van de Drum doet voor jou. Ik voel persoonlijk aan welke stukken er blokkeren bij je en werk op deze energie zodat de blokkade opruimt en de energie weer gaat stromen.

Regressie: Heb je lichamelijke klachten of merk je dat je er energetisch iets speelt waar je je vinger niet op kan leggen? Dan is regressie een optie. We gaan middels bepaalde technieken naar binnen in je lichaam om vervolgens bij een bepaalde situatie uit te komen die refereert naar je uitdaging. Om het wat minder uitdagend te maken om dit aan te kijken werk ik vaak met innerlijk kind als begeleiding.

Levensloop Meditatie: Zijn er stukken of blokkades die terug leiden naar een gebeurtenis of moment in je leven, maar je weet niet van waar? Dan is een levensloop Meditatie een mooie tool om eens te voelen hoe je bent opgegroeid tot de mens die je nu bent. Waar is het gaan veranderen? Wat gebeurde er toen? Samen met je innerlijk kind hier naar kijken werkt enorm helend. 

Healing van meeliftende entiteiten en energieën: Merk je dat je je opeens anders voelt dan voorheen? Ben je meer moe of depri, of heb je opeens andere gedachten? Merk je dat iets jou beïnvloed of voel je een andere energie?  Dan ben je van harte welkom om deze weg te laten halen tijdens een Energetische Healing. 

Cacao Healing: Wil jij een privé plantreis maken, om stukken aan te kijken die in het bewuste maar ook in het onderbewuste zitten? De cacaodrank is als een coach die je opdrinkt en deze laat je stukken zien die aangekeken willen worden en welke je kunt helen en er doorheen bewegen. Deze zachte liefdevolle reis gecombineerd met coaching geeft veel inzicht en begeleid je door blokkades en overtuigingen heen waar je anders niet bewust van zou zijn.

Kom heerlijk ontspannen

Wil jij weer in contact komen met je gevoel? En weer in contact komen met je lichaam? Je van alles wat vast zit in je lichaam aan stress, vol hoofd, oude blokkades en overtuigingen etc. ontdoen? Echt even voelen, loslaten en ontspannen? Neem dan je tijd om voor een healing of een heerlijke ontspannende behandeling
Lindsay
Energetisch Bewustwordingscoach

Boek hier je ontspannen behandeling

Openingstijden

Ik heet je van harte welkom om heerlijk te komen ontspannen en op een liefdevolle manier aan jezelf te werken.