je nieuwe staat van zijn

Ontspanningsmeditatie

Ervaar totale diepgaande ontspanning en voel de stress van je afvloeien

Maar verbinding met je kern en voel wat voor moois er voor jou klaar staat. Welkom thuis!

In contact met de bron bij een diepe ontspanning wordt jou weg gepresenteerd

Wat is Meditatie?

Ben jij al bekend met Meditatie

Het is niet alleen heerlijk voor je lichaam & geest, maar ook nog eens heel gezond! Het wordt op steeds meer bedrijven en scholen toegepast in combinatie met mindfulness. Het helpt enorm om je stresslevel te laten zakken, je te ontspannen, het maakt je hoofd leeg en je bent meer aanwezig in het hier en nu.

De belangrijkste factor van mediteren is het ervaren van je innerlijke wereld. Ik maak je BEWUST van je lichaam & ziel, van je gevoel, van je emoties, je behoeften en vooral van stilte.. Waarbij voor mensen die nog nooit gemediteerd hebben stilte al zo overweldigend kan zijn omdat er eindelijk rust komt, ruimte voor het echte voelen, voor het luisteren naar je lichaam. Gewoon eens ECHT stilstaan, voelen en luisteren..  

Vorm

 

Meditatie is er in vele vormen en het is maar net welke vorm bij jou past en jij prettig vindt. Je kunt liggend, zittend, staand of dansend mediteren. Hier een paar voorbeelden van de diverse vormen die er bestaan:

Stilte: mediteren in stilte is letterlijk luisteren naar je lichaam, horen wat deze te zeggen heeft. Dit kan als begin erg fijn zijn. Maar je kan het ook inzetten om antwoorden te laten komen en je weg te laten onthullen.

Muziek: mediteren met muziek, wellicht speciale meditatiemuziek, zorgt ervoor dat je in diepe ontspanning komt. Je laat je meenemen op reis door de klanken van de muziek. Emoties worden aangesproken. 

Klankschalen: bij een meditatie door klankschalen of klankhealing concert (meerdere instrumenten) laat je je meenemen op niet alleen het geluid van de schalen, maar ook de trilling die het instrument teweeg brengt, zorgt voor het loskomen van blokkades en emoties en je te brengen tot je kern.

Begeleid: een begeleide meditatie neemt je mee op reis. Kan erg fijn zijn als je startende bent, of juist erg van ontwikkeling houdt. Het neemt je namelijk mee om een doel te bereiken.

Bio-energetisch: bio-energetische meditatie is een ‘shaken’ meditatie waarbij je op een soort ritmische (drum) muziek automatisch begint te shaken met je lichaam, waardoor je je makkelijk van zware oude energie kunt ontdoen. Dit proces hoef je niet te sturen, alleen te volgen.

 

mala-beads-688163_1920

Ontspanningsmeditatie

Bij een ontspanningsmeditatie is het doel vooral gericht op, je raad het al, ontspanning! Heerlijk even alles loslaten, ontdoen van stress, jezelf opladen, verbinden met je lichaam & ziel, naar je kern gaan en eventueel verbinden met de bron. Even geen drukte in je hoofd of lichaam, geen lichamelijk klachten door stress, maar even ‘releasen’.

Deze ontspanningsmeditatie kun je privé bij mij boeken. Liever in groepsvorm volgen? Houd dan de evenementen in de gaten.

De afspraak voor een privé ontspanningsmeditatie duurt inclusief een kopje thee 1 uur. 

Lindsay Vek

Energetisch Bewustwordingscoach

Onbewust schreef Lindsay in 2015 haar eerste meditatie. Een prachtige ontspannende meditatie welke een groep van 25 mensen meenam op reis door hun lichaam naar hun ziel. Ze leerde hen te verbinden met hun ziel, om daar te ontdekken wat je pure vorm is en je grootste wens.  

Sindsdien heeft Lindsay al meerdere meditaties geschreven waarin je mee wordt genomen op reis. Tijdens deze meditaties werkt Lindsay op energetisch niveau samen met haar spirituele team, de bron en de persoon in kwestie om zo het (on)bewuste doel te bereiken.

Lindsay Vek
20190823_105711