Systemisch Coachen

Coaching door middel van opstellingen

Opstellen – spelen – blokkades – innerlijke boodschappen -grondankers – doorvoelen – stappen zetten

Persoonlijke & zakelijke Coaching

Snel verhelderende Inzichten in jouw situatie

Hallo, mijn naam is Lindsay en ik ben Systemisch Coach voor de persoonlijke 1-op-1 coaching voor zowel persoonlijke maar ook zakelijke uitdagingen.

 

Deze methode geeft snel een verhelderende blik op jouw situatie en zorgt dat jij ziet wat er blokkeert, wat er onder water speelt en welke volgende stappen er voor jou zijn,

I Love To Explore New Worlds

Ik ben gespecialiseerd in het bieden van gepersonaliseerde 1-op-1 coaching die tegemoetkomt aan zowel persoonlijke als zakelijke uitdagingen. Mijn diensten zijn ontworpen om mensen te helpen hun beperkende gedachten of uitdagingen die ze tegenkomen te overwinnen en hun dromen na te streven. En het mooiste is, ze ontdekken het allemaal zelf terwijl ik ze begeleid. Samen ontdekken we de stappen die nodig zijn om te slagen in hun uitdaging of het bereiken van hun doel.

Of je nu worstelt met persoonlijke problemen of met zakelijke uitdagingen wordt geconfronteerd, ik ben hier om je te helpen de obstakels te overwinnen en oplossingen te vinden die voor jou werken. Mijn coachingsaanpak is professioneel, meelevend en effectief. Samen onderzoeken we je sterke en zwakke punten, stellen we haalbare doelen en ontwikkelen we actieplannen die passen bij je unieke behoeften en omstandigheden. 

Dus, als je er klaar voor bent om je volledige potentieel te ontsluiten en de gewenste resultaten te bereiken, aarzel dan niet om vandaag nog contact met mij op te nemen!

Hoe werkt Systemisch coachen?

"You can discover more about a person in an hour of play then in a year of conversation" - Plato

Systemisch Coachen

Systemisch coachen vindt plaats in een tafelzandbak en geeft inzicht middels beeldende opstelling. Dit brengt de casus snel in beeld maar geeft ook verrassend veel informatie over de situatie. Het opent je blik over het vraagstuk, laat je zien wat blokkeert, wat niet meer stroomt, toont je je kansen, je ontdekt welke stappen je mag zetten om uiteindelijk bij je doel terecht te komen.

de blikopener methode

De Blikopener is de 1-op-1 coaching waarbij je samen gaat kijken naar je vraagstuk maar ook de diepte ik kan gaan. Dit kan om een eenmalige sessie gaan of om een systematisch plan of traject om samen tot je gestelde doel te komen. 

Aan de bak!

Deze methode is actief aan de bak gaan! Vergeet gesprekvoering in een stoffig kantoortje, maar ontdek de beweging, speelsheid en mogelijkheden in deze systematische coachvorm. 

Welke vormen systemisch coachen zijn er?

Uit welke diensten kun je kiezen?

Weet dat de opstellingen een ingang zijn en soms de tool, maar ik hierbij kan ik ook altijd mijn andere kennis en tools inzetten waar nodig. 

Persoonlijke coaching

Zit je niet lekker in je vel en weet je niet wat je nodig hebt? Dan gaan we samen kijken naar de situatie.
Ik gebruik hierbij alle tools uit mijn rugzak die nodig zijn op dat moment.
De eerste sessie duurt vaak iets langer vanwege de intake. Duur 1 - 1,5 uur - € 75 / Duur 2 - 2,5 uur - € 111

Blikopener Sessie

Wil je duidelijkheid krijgen over een situatie die speelt? Wil je knopen doorhakken of kom je niet uit een vraagstuk? Boek dan voor jezelf een Blikopener sessie om even uit je hoofd te gaan en antwoorden snel duidelijkheid te hebben.

De eerste sessie duurt 2 - 2,5 uur - € 111,-
De opvolgende afspraken 1,5e uur - € 75,-

Persoonlijk Traject

Je kampt met een groter persoonlijk vraagstuk dat meer body nodig heeft. Dit wordt aangeboden op maat.

Familie opstelling

Spelen er wat dingen in de familie of merk je dat je bepaalde patronen of overtuigingen hebt overgenomen die niet voor jou als waarheid voelen maar wel vast in je systeem zitten? Dan gaan we de familielijn onderzoeken.

De familieopstelling start met het genogram, het opstellen in de zandbak, evt. een visualisatie van de familielijn en de situatie opstellen met de vloerankers.
Deze sessie duurt 2,5 uur - 3 uur - € 111,-

Inspiratie Sessie Ondernemers

Ben je ondernemer en heb je behoefte aan inzicht in de stappen die jij mag gaan zetten? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je kijken waar jouw kansen & mogelijkheden liggen? Wil je je hart volgen maar weet je niet waar te beginnen? Of komt de creatie niet op gang? Dan is deze voor jou!

Diverse coachtools & methodes worden gebruikt om jouw te helpen bij je vraagstuk. Deze sessie duurt 3 uur - € 149,-

Zakelijk traject

Ben je aan het werk voor een werkgever en loop je vast? In het team, in het werk of ook persoonlijk? Ben je bijv. overspannen, burnout of Dan is deze voor jou. Dit traject gaat op maat naar aanleiding wat er nodig is.

Ben je een werkgever en merk je dat je werknemers vastlopen? Is het ziekteverzuim hoog en wellicht mensen met overspannenheid of burn-out? Of loopt het niet lekker in het team of in het bedrijf en wil je kijken wat er nodig is om het weer te laten stromen? Zien waar de kansen liggen? Laten we dan kijken wat ik voor jou / jullie kan betekenen. Dit is natuurlijk op maat.

groepsworkshop

Wil jij graag met een groep vriendinnen, vrienden of met mensen uit het bedrijfsleven deze workshop doen? Dan ben je van harte welkom. Gericht wordt op het individuele stuk. Neem contact op om de wensen te bespreken!

Systemisch coachen

Over de mogelijkheden

Wil je graag samen kijken wat er mogelijk is voor jou? Een losse sessie, persoonlijke coaching of een zakelijk vraagstuk? 

Neem contact met me op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Stuur een mail naar: info@Lindsayvek.nl 

Kom je een bakkie doen?

Kom je eens proberen tijdens een kop thee of koffie in de tafelzandbak? Jouw situatie in de bak zetten en hier samen eens over kletsen? Wees welkom!

Je bent welkom voor een gratis intake gesprek van 30 minuten. En wil je echt een opstelling in de bak doen en een situatie neerzetten? Dan is een blikopener een goed idee.  

Heb je een vraagstuk binnen je bedrijf of een medewerker die langer ziek is en hier een oplossing voor wil? Dan mag je een afspraak maken voor een uitgebreide intake. Dan gaan we samen kijken wat nodig is.

Of wil je wellicht je verjaardag vieren, of een workshop met vrienden / vriendinnen, met collega’s of een bedrijfsuitje? Dan is de  Blikopener Groepsworkshop een goed idee!

Thema Workshops

Een Proeverij van mogelijkheden

Droomdoelen workshop

01 november 2023
09:30 - 12:00 uur

Kom jouw droomdoel neerzetten in de bak met speelzand en kijk wat voor moois er ontstaat en hoe je daar naartoe mag groeien. En hoe je de beren op de weg makkelijk kunt veranderen in jouw krachtdier dat je helpt op je pad naar je doel!

Jaarwisseling editie!
Loslaten van Oud - kiezen voor Nieuw

07 december 2023
19:00 - 22:00 uur

Wat uit 2023 mag je loslaten en wil je niet meer meenemen naar het nieuwe jaar? Waar ga je heel bewust voor kiezen voor 2024?
Een speciale editie met glaasje Prosecco en lekkere hapjes!

Nieuwe workshops voor 2024 worden binnenkort bekend gemaakt!

Contact

Voor vragen of plannen van intake gesprekken, raad ik aan deze vragen per mail te versturen. Dan kan Lindsay hierop reageren als ze niet in een sessie zit.

Locatie

Lindsay Vek - Dichtby Jezelf
De Brand 25
4715PS Rucphen

info@lindsayvek.nl | 06-16500933