Access
Consciousness

Hoe lang is het geleden dat jij healing en vriendelijkheid hebt ontvangen zonder oordeel over je lichaam of over je zijn?


Oneindige rust & ruimte

Niets hoeven of moeten

De energie laten stromen

Alle oude overtuigingen & patronen wissen en ruimte maken


Weer aan het stuur van je eigen leven, in een bewuste staat van zijn

Kunnen kiezen wat naar je toe komt, wat je aantrekt

Wat is er allemaal mogelijk?


Word wakker en weet welke weg jij te volgen hebt.

Ruimte voor nieuwe ervaringen

A roadmap to a greater life full of choices

Wat is Access Bars?

Access Consciousness vrij vertaald betekent: toegang tot je bewustzijn. De betekenis van Acces Bars: toegang tot de energiebanen waarmee gewerkt wordt. 

Het is een behandeling waarbij het bewuste en onderbewuste wordt opgeruimd, en je weer in een actieve staat van zijn brengt, op een hoog bewustzijnsniveau. 

Dit ervaar je dan ook na de behandeling: er is met hele hoge energie gewerkt waardoor je enigszins duizelig kunt zijn. Je ervaart gelijk het verschil met ervoor en als je in de spiegel kijkt zul je dit ook zien in je gezicht maar zeker in je ogen. Je staat van zijn is veranderd, in het positieve!s

Energiebanen

Access Bars is een behandeling waarbij 32 drukpunten op je hoofd worden aangeraakt en waardoor de energie door je hoofd en lichaam weer goed kan doorstromen. 

Tijdens een behandeling wordt overtollige oude informatie op die je niet meer gebruikt opgeruimd en herstart (zoals bij een computer: Control – Alt – Delete). 

Daarnaast worden blokkades – die jou niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk blokkeren – opgeheven en opgeruimd. Je ervaart gelijk meer rust en ruimte, niet alleen in je hoofd maar ook om je heen. Je persoonlijke ruimte is wijder geworden waardoor je meer ademruimte ervaart, meer ruimte om jezelf te kunnen zijn zonder oordeel, maar ook kalmte zonder vragen of onzekerheden.

Loslaten

Bij het aanraken van deze 32 punten worden moeiteloos (zonder bewuste verwerking) oude overtuigingen, gedachten, emoties en angsten losgelaten. Het kan zelfs teruglopen tot overtuigingen en ervaringen uit voorgaande levens! En hoe fijn is het dan dat je dit zo makkelijk kunt loslaten? 

En als je de behandeling ervaart, maar ook daarna zul je merken dat jij een keuze hebt hoe jij in je leven wilt staan. Jij kiest, jij hebt de touwtjes in handen, jij mag vragen.. En door het universum te vragen in wat je nodig hebt en graag wil, maak je een keuze om je route uit te zetten! 

De afspraak duurt 1,5 uur waarbij we starten met een gesprekje over wat je wilt loslaten of krijgen, onder het genot van een drankje. Dan starten we aan de behandeling welke +/- 1 uur duurt en daarna is er tijd om even te landen omdat we met hoge energie hebben gewerkt en bespreken we hoe je de behandeling hebt ervaren. 

onderhoud

Heb je na de eerste Access Bars Behandeling gemerkt wat het voor ruimte aan je geeft, hoe ontspannen je bent en hoe leeg je hoofd weer is?  

Je voelt je weer heerlijk en hebt weer ruimte voor nieuwe ervaringen, je voelt weer ademruimte, alsof letterlijk je aura weer breder is geworden, meer persoonlijke ruimte. Al je stress, dwang en oude overtuigingen zijn weg en er is weer ruimte voor nieuwe leuke ervaringen. Je voelt jezelf weer zekerder, durft stappen te zetten en hebt wellicht mooie ervaringen opgedaan tijdens de behandelingen of zelfs antwoorden gekregen. 

Dan kan ik me goed voorstellen dat je de behandeling wat vaker wil ervaren, als een soort maandelijkse check-up / grote opruiming.

Dan kun je ook kiezen voor het Ontspanningsbonnement. Dit is een jaarabonnement, waarbij je iedere maand kunt kiezen uit verschillende behandelingen waaronder de Access Bars. Iedere maand mag je voelen wat je nodig hebt en een afspraak maken. 

Founder & Co-Creator of
Acces Consciousness

Gary Douglas
&
Dain heer

Gary was meer dan 30 jaar geleden de pionier van een reeks transformerende, levensveranderende tools en processen die bekend staan als Access Consciousness®. Deze tools van de creatieve voorhoede van bewustzijn hebben de levens van tienduizenden mensen wereldwijd veranderd. Zijn werk heeft al meer dan 170 landen bereikt, met wereldwijd meer dan 3000 opgeleide facilitators. Eenvoudig en zo effectief: de tools faciliteren mensen van alle leeftijden en achtergronden bij het verwijderen van beperkingen die hen weerhouden om voluit te leven en een leven te creëren waar ze echt naar verlangen.

Dr. Dain Heer is een bestsellerauteur en een internationaal gerenommeerde spreker en facilitator van bewustzijn en verandering. Al meer dan 15 jaar nodigt Dain mensen wereldwijd uit om hun ware grootsheid te omarmen – mensen uit alle culturen, landen, leeftijden en sociale lagen van de samenleving. Oorspronkelijk opgeleid als chiropractor, heeft hij een heel andere benadering van genezing door mensen te helpen bij het aanboren en herkennen van hun eigen kunnen en weten.

https://www.accessconsciousness.com/nl/about/meet-the-creators/