Cacao Ceremonie

Cacao opent je hartenergie en brengt je thuis bij jezelf

De interne reis die je thuisbrengt

Cacao..
Wat een hartopener!


Deze bloem geeft weer wat de Cacao in je losmaakt. Het wakkert je innerlijke vuur weer aan en opent je hart in grootsheid & zachtheid. Het zet je creatieproces weer aan en vult je met alle kleuren.

wisdom keepers

"IF LIFE ON EARTH IS MISERABLE, MAMA CACAO WILL SELECT PEOPLE TO WORK WITH HER, to bring the medicine to the people. So that the connection between nature & HUMANS can be restored AGAIN"

Cacaovrucht
_DSC6290-bewerkt-2
De Cacao Ceremonie
Ontdek de magie van cacao en omarm een hartverwarmende reis tijdens deze betoverende cacao ceremonie. Laat je meevoeren door de eeuwenoude traditie van inheemse volkeren terwijl je je hart opent voor diepe verbinding, innerlijke groei en een gevoel van welzijn. Een zorgvuldig begeleide ervaring die je uitnodigt tot zelfexpressie, meditatie en vreugdevolle transformatie. Voed je ziel met deze liefdevolle cacao ceremonie en ervaar een onvergetelijke reis naar binnen. Neem deel aan een ceremonie en laat de helende kracht van cacao je leiden naar een hernieuwd gevoel van balans en harmonie.

Tijden het drinken van de Cacao wordt je hart geopend zoals je nog nooit hebt ervaren en vloeit het gepieker, angst en onzekerheid weg. Een warme stroom liefde & zachtheid stroomt door je heen. Je wordt weer verbonden met je ziel en het pad dat je te bewandelen hebt. Visuele beelden, gevoelens, antwoorden en richting kunnen doorkomen op vragen die je hebt gesteld tijdens het gebruik van dit plantmedicijn. Een prachtige innerlijke reis die ik iedereen kan aanraden om een keer te proberen. Het helpt je bewustwording en uit te zoomen van de situatie waarin je zit.

Is het gevaarlijk?
Nee, Thombroma Cacao is niet gevaarlijk. Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat de cacao en de kruiden waarmee wordt gewerkt je hartslag kan verhogen en de de bloedvaten meer open zet, waardoor de bloeddruk verlaagd. Het zorgt dat de bloeddoorstroming beter op gang komt. Maar daarbij is de site note dan mensen met hart- of bloeddrukklachten, bepaalde medicijnen slikken of mensen die zwanger zijn wel in overleg moeten voor ze zich aanmelden. Een kleinere dosis of meer verdunde substantie is dan wellicht een optie.

Wanneer kies je voor een Cacao Ceremonie?


Moeite om je hart te openen
Voelen hoe het is om te ZIJN, zonder angst & onzekerheid
Je wilt graag werken aan jezelf en jezelf verder ontwikkelen
Je wil graag ontdekken wat Mama Cacao voor jou in petto heeft

Je wil graag oneindige liefde voelen & ervaren omdat het je tot nu toe niet lukte
Jezelf op een ander niveau leren kennen, ook voorgaande levens
Je wilt meer gaan waarnemen, spiritueel & energetisch
Je wilt de liefde voor mens & natuur herstellen en er meer mee werken

Wil de verbinding met je ziel ervaren en daarop vertrouwen
Ervaren hoe deze sacred plant medicine waarde kan brengen in jouw leven
Je voelt je aangetrokken tot mama Cacao, de cultuur, rituelen & tradities uit Zuid-Amerika
Je werkt met moeder aarde, maar wilt graag de diepere lagen kunnen voelen
De geschiedenis van Theobroma Cacao
Al eeuwenlang wordt rauwe cacao van ceremoniële kwaliteit gebruikt in rituelen vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen, om euforische toestanden te ontsluiten, negatieve emoties los te laten, verbinding te maken met pure hartenergie. Cacao werd voor het eerst gebruikt als gezondheidselixer en ceremonieel medicijn door de voorouders van Midden-Amerika al in 1900 voor Christus, voordat het een ritueel medicijn werd dat werd gebruikt door de Azteekse en Maya-culturen.
De Maya's verzamelden zich in cirkels rond het vuur om samen te komen en zich te verbinden met dit heilige Cacao-medicijn en zijn hogere geest. Terugkeren en herinneren aan hun goddelijke essentie, hun verbinding met elkaar en met God. "Theobroma Cacao" vertaalt zich letterlijk in "The Food for the gods" en "the food for the shift". Dat is het doel van het medicijn.
Tegenwoordig verspreidt Cacao zich over de hele wereld, meer dan ooit - omdat we het collectief nodig hebben. De Wisdomkeepers hielden de heiligheid van de Cacao-geest levend, dus nu kunnen we dit medicijn nog steeds ontvangen. Op dit moment maakt de wereld grote bewustzijnsverschuivingen door en Mama Cacao is hier om die verandering voorzichtig te begeleiden en ons de weg te wijzen. We herinneren ons hoe we weer een stam kunnen worden, hoe we in cirkels kunnen samenkomen en het kunnen gebruiken voor genezingsdoeleinden.
cocoavrucht
Cacaovrucht

Wat zijn de ervaringen?

Mooi en liefdevol ritueel voor iedereen die een eerste stap wil zetten op het gebied van zelfontplooiing.
Edith
Hele fijne positieve ervaring! Goede begeleiding van Lindsay en een mooie reis met veel inzichten.
Jackelien
Lindsay, wat was jij krachtig en ook zacht tijdens de Vrouwencirkel met Cacao. Ik vond het heel bijzonder, trouwens je zing ook echt erg mooi! En wat een verwennerij met de heerlijke bananencake, speculaas en andere snackjes.
Marianne
Lindsay bracht alle info met een rustige vrouwelijke energie, alles werd duidelijk uitgelegd en begeleid. Het altaar was ingericht met de elementen, bloemen en kristallen die ook tijdens de ceremonie werden benadrukt. Love the Drums!!
Nomi
Lieve Lindsay, wat maak je van iedere ceremonie toch een geweldig feest, zo goed verzorgd en lekkere hapjes , mooie inrichting van de tent met lampjes en kaarsjes. Er was een mooie opbouw van de ceremonie, en dat droeg bij aan een mooi proces tijdens de cacao. Je voelt alles perfect aan en dat is echt je gave. Dank voor de bezielde ceremonie en voor je fijne aanwezigheid.
Els
Fijne opdrachten, verassende inzichten en een mooi moment van introspectie. Fijn om daarin begeleid te worden en de waan van de dag even opzij te zetten en de ruimte te nemen in dieper contact met jezelf te komen. Het stukje delen in en met de groep zorgt voor nog meer verankering.
Lindsay
Dankjewel Lindsay voor het creëren van een veilige bedding waardoor ik een laagje dieper in mezelf durfde en kon gaan en een belangrijke stap maakte. Wat ik als heel fijn en krachtig heb ervaren was jouw steun tijdens mijn reis met cacao, door de liefdevolle aanraking van jouw handen, precies op het juiste moment, waardoor ik me ineens zo gesterkt en krachtig voelde. Dit was een aanvulling op mijn persoonlijke innerlijke proces, precies passend in het moment in de tijd.
Petra
Een goed begeleide ceremonie waar veel ruimte is voor alles wat je ervaart.
Het is een veilige en fijne plek om tot jezelf te komen. Er is persoonlijke aandacht voor alles en iedereen. Ondanks dat mijn eigen reis heftig was, ben ik dankbaar voor deze ervaring.
Demi

Roept mama Cacao je?
Mag je ontdekken
wat mama Cacao
voor jou in petto heeft?


Ben je bekend met innerlijk werk en wil je graag verder, antwoorden krijgen vanuit je diepste zijn? Dan is mama Cacao er voor jou!
Kom het een keer proberen tijdens een van de Ceremonies en laat je verrassen door de zachtheid en helderheid
Cacaovrucht
Lindsay Vek
Cacao Facilitator

de Nieuwe Cacao Ceremonies


Cacao Ceremonie

zondag 2 juni
12:00 - 15:30 uur
Zeepehoeve Rucphen

Een heerlijke Cacao Ceremonie op een prachtige warme omhelzende plek in de natuur waar mama Cacao haar werk mag doen samen met de energieën die bij het altaar worden aangeroepen zoals de windrichtingen, je voorouders, je spirit team en elementen.

Er liggen heerlijke matrasjes waar je op kunt liggen en genoeg dekentjes om heerlijk onder te kruipen. Je word begeleid door muziek, klankschaal, drum en zang maar ook een stukje stilte om te zogen dat jij lekker op reis kan. Een middag om even heerlijk in je cocon te kruipen en naar je binnen wereld te gaan. Ga je mee?


Cacao & Vuur voor groot & klein

zondag 11 augustus
15:00 - 20:00 uur
Zeepehoeve Rucphen

Tijdens deze leeuwenpoort laten we de krachtige energie door ons lichaam heen werken met de zachte kracht van Mama Cacao om ons open te stellen voor deze energie.

Een heerlijke middag & avond bij een kampvuur waar groot & klein welkom zijn! Voor de grote mensen keuze uit: Cacao of Blauwe Lotus en voor de kids een glaasje chocomelk.

Samen een moment van stilte en intuning, om daarna de drums, ratels, zang en dans los te laten gaan. Samen zingen, dansen en onze oerwortels voelen door onze voeten en onze wijsheid herinneren door onze cellen.

Heerlijk samen zijn, de kids die lekker kunnen rennen en spelen of het bos in gaan en rond 18:00u samen potluck eten, waarbij iedereen iets meeneemt om te delen.

Wij verzorgen de thee / koffie / fruitwater en ranja.

cacao stichting babs
Cacao Lindsay Vek
Met welke cacao wordt er gewerkt?
De Theobroma Cacao komt van Stichting Babs.
Babs van Strien heeft een periode in Guatemala gewoond en het prachtige project van de Cacao ontdekt. In het hart van Guatemala midden in de jungle van Alta Verapaz bevindt zich het dorpje Lanquin, waar 30 families zich inzetten met eerbied en traditie in de biologische landbouw van de Cacaoboom. Wil je meer hierover lezen? Klink hieronder op de link! En af en toe werk ik ook met de Cacao uit Peru. Deze heeft een andere energie en is iets zachter qua smaak.

Dit is echt een heerlijk geurende en smakende cacao!

Contact

Voor vragen en reserveringen van coaching sessies of behandelingen neem contact op via email of telefoon.

Lindsay Vek

Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid & Ontspanning
De Brand 25
4715PS Rucphen

info@lindsayvek.nl | 06-16500933