Drum making Day

je eigen drum afgestemd op jou

Heb jij net als ons al een hele poos je eigen drum willen hebben? 

Een drum die helemaal op jou is afgestemd, die met jou is verbonden, door jezelf is gemaakt met hart & ziel en jou ondersteund in jouw processen 

Dan is deze dag wellicht voor jou! Het maken van een drum is niet alleen een leuke dag, maar een heel innerlijk proces waarmee jij, door het bouwen, je met de drum verbindt en deze er is om jou op je pad te begeleiden. Als je een drum ergens koopt, zal dit wellicht anders zijn. Maar doordat je deze stap voor stap zelf bouwt en er wellicht je eigen draai aan geeft wordt deze verbonden met jouw energie en gaat deze mee in de processen die jij nog mag aankijken op een liefdevolle manier. 

Een maatje die met je meeloopt, die er altijd is, die je helpt dingen los te laten en je te verbinden met de innerlijke wereld. 

Making Your own Drum

Van harte welkom op onze Drum making Day! 

Met een kleine groep gaan wij één dag aan de slag om samen jouw magische drum te bouwen. Een dag vol verbinding, voelen, warmte, gezelligheid, ruimte voor een lach en een traan, persoonlijke begeleiding bij uitdagingen, doorzetten, aankijken en spiegelen. Als je naar huis gaat neem jij je persoonlijke drum & drumstok mee naar huis en je zult deze waarschijnlijk net als ons niet meer los willen laten, omdat deze je zoveel liefde, plezier en geborgenheid geeft!

About

the

day

 

Om 09:30 uur heten Erna & Lindsay je van harte welkom en staat de koffie en thee voor je klaar.

Om 09:45 uur gaan we starten met een kort begeleide meditatie om even lekker te landen op de plek waar we zijn.  Daarna gaan we aan tafel en mag je kennismaken met jouw dierenvel. In een afstemming maakt jouw hart verbinding met je gekozen huid welke je mee op reis neemt en je een kijkje geeft in zijn/haar wereld, maar je ook laat voelen welke energie deze je gaat brengen. Daarna gaan we van start met het bouwen van je drum onder begeleiding van Lindsay en Erna.

 Rond 12:30 uur staat er een soepje, belegde broodjes & een salade voor je klaar en is er ruimte om te lunchen en om evt. even te wandelen, te zitten of tijd voor jezelf te pakken.

      Om 13:30 uur starten we weer met een korte drumsessie op de moederdrum en andere drums die er zijn om uit te proberen. Zodat jij de feeling krijgt van het drummen en je weer in de focus & verbinding komt.

Om 14:00 uur gaan we daarna weer verder met het bouwen van onze drum en in de middag staat er wat lekkers klaar voor iedereen.

Rond 16:30 uur sluiten we samen onze dag in verbinding af en kijken of de drum al van zich wil laten horen.  

Om 17:00 uur nemen we afscheid van elkaar en wie weet zien we elkaar weer om te drummen samen of omdat je zo de smaal krijgt te pakken dat er er nog een wil maken.

Voor welk soort drum kies je?

Geitenhuid met of zonder vacht

Geit laat jou weten dat het tijd is om een nieuwe klim te beginnen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Geit moedigt jou aan om op zoek te gaan naar jouw intuïtieve gevoelskanalen, om jou zintuigen open te stellen voor alles wat niet op het eerste oppervlakkige zicht waarneembaar is.

Geit toont de weg, zij voelt heel diep en weet instinctief wat wel en niet kan. Neem je tijd en zet je koers uit. 

Paard met vacht

Het krachtige paard is trouw en dienstbaar en stelt jou in staat om op verkenning te gaan en je te bevrijden van beperkingen. 

Paard staat symbool om jou de weg te wijzen, het binnen in jezelf te vinden en het niet te zoeken buiten jezelf. 

Wees trouw en dienstbaar aan jezelf.

Hert zonder vacht

Hert staat symbool voor ontvangen, verzamelen en weer loslaten. Haalt het beste uit jezelf en laat los wat jou niet dient.

Hert teert voort op gewoonten en toch herinnert hert jou eraan steeds weer los te laten en “bij jezelf” in het NU te blijven. Niet vooruit willen kijken, niet achterom.

Blijf solidair met jezelf en draag zorg voor jezelf. 

Wie zijn wij?

Erna Scheltus

Gezins- Kinder- & Persoonlijk Therapeut

De Kleine Indiaan | www.dekleineindiaan.nl

Berkhout, Noord-Holland

Lindsay Vek

Energetisch Bewustwordingscoach voor de gevoelige mens

Lindsau Vek | www.Lindsayvek.nl

Rucphen, West-Brabant

Wanneer zijn de DRUM MAKING DAY'S?

De Kleine Indiaan

Berkhout, Noord-Holland

08 oktober – nog 2 plekken

10 december – VOL

Natuurhuis Dichtby

Rucphen, Noord-Brabant

10 september – nog 4 plekken

 

Wat zeggen de deelnemers over hun ervaringen tijdens deze dag?

Susan Laura
Susan Lauraen haar geitendame
Lees verder
Wat een prachtige en waardevolle reis heb ik gisteren mogen maken tijdens deze drum making workshop. Onder warme, liefdevolle & bezielde begeleiding van Erna en Lindsay. Op een beeldschone locatie aan de rand van het bos. Fijne, warme, open vrouwen die vanuit hun authentieke zelf ondersteunden van begin tot eind in dit prachtige proces. Aan alles was gedacht, de lunch en tussendoortjes gezond, rijkelijk gevarieerd en met zoveel liefde bereid. Werkelijk álles klopte. Een dag met een gouden randje. En iedereen ging naar huis met haar perfecte drum, wauw. Aanrader!
Jacqueline
Jacquelineen haar paardendrum
Lees verder
Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne plek om een trommel te maken en toen ik een bericht op Facebook zag van Lindsey en Erna was de keus snel gemaakt. Ik ken Lindsey van eerdere trainingen en ervaar haar als een hele warme, wijze en lieve vrouw met wie ik graag mijn druk wilde maken. De reis begon al met de vraag welke huid ik graag wilde met de bijbehorende uitleg van de dieren. Heel bijzonder en ik wist gelijk wat ik wilde. Best bijzonder voor een twijfelaar. Dagen voordat we zouden beginnen, kreeg ik in m’n droom al bezoek van mijn gekozen dier. Dat was een bijzondere ervaring want het had een duidelijke boodschap voor mij. En ja natuurlijk twijfelde ik er aan en duwde het weg, maar op het moment dat mijn huid voor me lag, wist ik zeker dat ik het niet verzonnen had. Het maken van de drum zelf is een hele happening - neem vooral een paar pleisters mee. Als je ze niet op je vingers nodig hebt, kun je ze altijd nog even op je ziel plakken 😉 Het was echt een fantastische ervaring op een evenzo fantastische plek in Rucphen. Overigens maakte mijn drum bijna geen geluid en ik vond het niet mooi. Het kost wat tijd voordat mijn drum en ik aan elkaar gewend of liever gewaagd zijn. Het begint nu na 3 weken steeds mooier te klinken. Maar ook hier word je op een fijne manier begeleid. Wil jij al langere tijd je eigen drum? Luister naar de roep van je ziel ❤️
Vanessa
Vanessaen haar paardendrum
Lees verder
Ja mijn drum is geboren❣️ Wat een mooie ervaring, dat het zo intens zou zijn had ik niet bedacht. De dag heb ik als warm en liefdevol ervaren. Ontspannen, gelachen en gehuild en heerlijk gegeten Dat uiteindelijk de paardenhuid mij koos was even wennen en toch zo passend. Het heeft bij mij een diepere innerlijke laag geraakt. Een compleet gevoel. Het proces van “hoe het hoort “naar “zo voelt het goed” met de nodige uitdagingen is zo gaaf! En fijn met jullie begeleiding erbij ondersteunend en liefdevol naar ieders proces.

Yes ik wil deelnemen! Wat is mijn investering?

DRUM MAKING DAY

De Drum making Day kost aan materialen voor je drum € 65 en je betaald € 132 voor de volle workshopdag inclusief alle begeleiding, koffie/thee, uitgebreide lunch, lekkere hapjes en drankjes en drummen op de moederdrum.  

Betaal volledig

197
  • Je gekozen vel
  • Alles voor de drum
  • Uitgebreide lunch
  • hapjes & drankjes
  • Volle workshopdag

Betaal in 2x

98,50
  • Je gekozen vel
  • Alles voor de drum
  • Uitgebreide lunch
  • hapjes & drankjes
  • Volle workshopdag

Hoe is het gevoel als je je eigen drum hebt gemaakt?

Het is bijna onbeschrijfelijk, zo mooi. Tijdens het bouwen wordt je op allerlei momenten uitgedaagd en rijzen er diverse gevoelens, vragen, spiegels en grappige Oh Ja’s! op. Je kunt jezelf tegenkomen, het kan gaan dat je denkt: ik wil niet meer! Het kan zijn dat je keihard moet lachen om jezelf of om elkaar, maar ook momenten van stilte en doorvoelen en ontdekken. 

Een mooi natuurlijk proces met een lach en een traan. 

De laatste rondes zijn aantrekken, aantrekken en nog eens aantrekken en dan denk je wellicht: ik wil niet meer! Maar het ook dat je perfectionisme naar boven rijst. Als ie dan uiteindelijk klaar is, en je hebt je eigen gebouwde kindje in je handen dan straal je van oor tot oor! Trots als een pauw en helemaal verliefd! Dit is een dag om nooit te vergeten! En wetende voor jou: je blijft pingelen en tokkelen met je handen op je drum. Even aanraken, samen zijn en elkaar ontdekken. En dat is het leuke van zelf je eigen drum maken omdat je dit samen hebt gedaan. 

Is het jouw droom om ook een eigen drum te maken?
Wees welkom!


Veel liefs, Erna & Lindsay

Contact

Voor vragen over de Drum Making Days kun je contact met ons opnemen via de volgende contact gegevens:

Locatie
Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid & Ontspanning
De Brand 25
4715PS Rucphen

De Kleine Indiaan
Kerkebuurt 224
1647 MJ Berkhout

Lindsay: info@lindsayvek.nl | 06-16500933

Erna: contact@dekleineindiaan.nl | 06-23006550