About Lindsay

Lindsay Vek

HS.. watte? Ik ben wat? En wat is dat dan?

Precies! Dat was ook mijn eerste reactie. Na het advies van mijn coach ben ik op internet een test gaan doen en inderdaad.. dat ben ik! Jarenlang denken dat ik de vreemdeling was in de familie, op school, op mijn werk, tijdens het uitgaan en nu staat het letterlijk op papier. Een omschrijving van mensen zoals mij. En als er meer mensen zijn met HSP dan zal ik toch niet zo’n vreemde eend in de bijt zijn.. toch?

En zo begon mijn ontdekkingstocht naar het hoogsensitieve. Na een paar jaar struggelen is mijn zoektocht naar wat HSP is en hoe het werkt volbracht. Ik heb me laten certificeren tot Hooggevoeligheidscoach om anderen te helpen zodat zij niet deze strubbelingen door hoeven te maken. In 2015 ben ik mijn bedrijf Prikkels & Sponzen begonnen om HSPers te ondersteunen en wat luchtigheid te brengen. 

Door het volgen van de opleiding tot HSP Coach plus de veranderingen die ik in mijn eigen leven heb ingevoerd en getest, heb ik een methode ontwikkeld die erg goed werkt. Een eigen ontworpen methode die de HSPer helpt om vanuit een helicopterview naar zijn/haar situatie te kijken en deze vanuit die perspectieven keuzes te maken en opnieuw in te richten: de HSP Make-over Toolkit.

Persoonlijke ontwikkelingen

 

In de 4 jaar die daarop volgen heb ik verschillende opleidingen & coachtrajecten gevolgd om mezelf te ontwikkelen als coach / therapeut. Niet alleen in het ondernemerschap, maar ook diverse ontspannende behandelingen en op het spirituele vlak om mijn kwaliteiten te kunnen benutten binnen de coaching & behandelingen die ik geef. Lichaam & geest werken samen en zo kijk ik dan ook bij iedere specifieke case naar het geheel.

Ook heb ik zelf actie ondernomen om op persoonlijk vlak stappen te zetten. Zoals ze al zeggen: outside your comfortzone is where the magic happens. En geldt natuurlijk voor veel dingen! Zoals ook je eigen ‘shit’ durven zien en hierop actie ondernemen. Jezelf in de spiegel aankijken, oude blokkades aanpakken en de drempel over, de onzekerheid toelaten en niet ervoor wegrennen. Ik heb bij verschillende coaches mijn blokkades aan mogen kijken en veel mogen loslaten: onzekerheden, angsten, een eigen gevormde gevangenis mogen doorbreken. Hobbels, bergen en olifanten 🙂 Mijn eigen lessen, de stappen die heb gezet en de spiegels die ik heb gekregen geven me niet alleen de herinnering voor mezelf om te blijven gaan, maar zorgen ervoor dat ik jou ook beter kan begeleiden. Als ik niet kan staan voor wie ik ben en trots durf te zijn op de stappen die ik heb gemaakt, hoe kan ik er dan voor jou zijn? 

Daarom is het ook zo belangrijk om je te blijven verbinden met jezelf, eens in de zoveel tijd de check-up te doen met je innerlijke ik en te durven voelen, wat er ook komt! Dat kan met meditatie, met een Acces Bars of een heerlijke massage. Niet ervan wegrennen en wachten tot de burn-out komt, die we inmiddels allemaal gehad hebben. Durven aankijken en ontvangen, daar start het mee! En daarom vind ik het heerlijk om zelf om deze tools te gebruiken en te mogen ontvangen. Ook vind ik het heerlijk om in verbinding te staan met de natuur en daarbij goed te gronden. In de natuur kun je je erg goed opladen en je ontdoen van alle stress, lekker tijdens een boswandeling of een momentje van rust zittend tegen een boom in het zonnetje. 

Geboorte Bedrijf 

Lindsay Vek 

Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid en Ontspanning

Na 5 jaar is het tijd voor de volgende stap. Niet alleen ik ben volwassen geworden, maar ook mijn coachingsbedrijf. Als je na een intense periode van groei weet wie je echt van binnen bent & wat je wilt, is het tijd voor Focus. 

Inmiddels ben ik Prikkels & Sponzen ontgroeid en werd het tijd voor een andere vorm. En zo is het besluit gekomen dat ik voor mezelf ging kiezen en door wilde onder mijn eigen naam: Lindsay Vek – www.lindsayvek.nl is ontstaan.

Centrum voor Bewustwording, Gevoeligheid en Ontspanning

Deze naam omschrijft wat ik binnen mijn bedrijf aanbied en wie ik ben. De plek voor jou om in connectie te komen met je eigen zielscentrum, echt bewust te worden van wat er in je leven gebeurd en jou invloed hierop, een blik op je gevoeligheid en behoeften en de voornaamste: ontspanning. Om zo weer ècht in balans te komen!


Gezinsleven

Wie is de vrouw achter de coach?

Ik ben een liefdevolle, hardwerkende, passievolle vrouw van halverwege de 30 die erg houdt van cappuccino van lekkere taartjes! Ik sta positief in het leven en laat me niet snel uit het veld slaan. Uitdagingen zijn er om opgelost te worden! Ik ben een echt mensen mens en geniet ervan als ik iemand zie in zijn authentieke vorm, zo puur en prachtig! 

Ik ben gezegend met een mooi gezin, bestaande uit mijn vriend Patrick, oudste zoontje Oliver (2017) en ons kleinste mannetje Charlie (2019). Een heerlijk zooitje ongeregeld af en toe! 😉

Mijn uitdaging?

Begrenzing! Als ik lekker aan het werk ben of iets aan het creëren ben, dan kan ik me hierin helemaal verliezen. Tijd bestaat niet meer!

Mijn behoefte?

Vrijheid! Ik vind het heerlijk mijn tijd zelf te mogen indelen qua werk en vrije tijd. Zo kan ik onbegrensd creëren en mezelf verbinden met mij energie geeft.

Wil jij ook weer aan het stuur staan van je eigen leven?

Gratis Online gesprek, zorg jij voor de koffie?

Voel je welkom!

Ook al weet je nog niet precies de ‘hoe – wat- waar – waarom’, daar komen we tijdens een vrijblijvend gesprek vanzelf achter. Ik ontmoet je graag tijdens een online kennismakingsgesprek, tijdens de coaching of een van de ontspannende behandelingen ♥